abwehry 424 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 Moi mili! Poszukuję szyby niskiej - jak najniższej do modelu widniejącego w temacie... napewno coś macie w swoich składowiskach ;) może być też wysoka szyba (potraktuję ją jakimś narzędziem tnącym).. Proszę o pomoc... PZDR! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 424 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 Moi mili! Poszukuję szyby niskiej - jak najniższej do modelu widniejącego w temacie... na pewno coś macie w swoich składowiskach ;) może być też wysoka szyba (potraktuję ją jakimś narzędziem tnącym).. Proszę o pomoc... PZDR! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 424 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 Moi mili! Poszukuję szyby niskiej - jak najniższej do modelu widniejącego w temacie... na pewno coś macie w swoich składowiskach ;) może być też wysoka szyba (potraktuję ją jakimś narzędziem tnącym).. Proszę o pomoc... PZDR! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Kropka 2 515 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 @abwehrypo co ci cztery szyby ? No chyba, że chodzi o szyby naftowe, to zwracam honor ;-) 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 424 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 6 minut temu, Kropka napisał: @abwehrypo co ci cztery szyby ? No chyba, że chodzi o szyby naftowe, to zwracam honor ;-) Tych naftowych nigdy dość ;) myślałem o obcięciu swojej, ale zepsuję oryginalny smaczek :D :P :P :P oryginalna niska szyba, jaką widziałem na kilku zdjęciach, ma trochę inny kształt podstawy z takim wycięciem, myśle że to ładniejsze :) masz jakąś Mirciu?? :> 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Kropka 2 515 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 Mam, ale jest mocno związana (śrubakami) z moim Czesławem ;-). No i nie wiem czy pasowałaby do F650 ;-). Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Moto Troter 4 343 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 53 minuty temu, abwehry napisał: myślałem o obcięciu swojej, ale zepsuję oryginalny smaczek :D :P :P :P O głowę? ;-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
TataKazika 1 421 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2016 Mam i mogę się pozbyć, bo raczej jej juz nie założę ;)Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 424 Zgłoś ten post Napisano 13 Listopad 2016 coś poknociłem, na wstępie ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 063 Zgłoś ten post Napisano 13 Listopad 2016 1 minutę temu, abwehry napisał: coś poknociłem, na wstępie ;) Ale co? Ale co? Ale co? Ale co? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 424 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad 2016 Niby: "co za duzo, to nie zdrowo", ale za razem: "od przybytku glowa nie boli"... Taktyka zdala egzamin i szyba juz zamontowana.. Dzieki TacieKazika, ktory mi ja odstapil. Dzieki za cenne zainteresowanie, a takze za bezcenny spam :) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
patch 37 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad 2016 A ta wysoką szybę masz może jeszcze? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 424 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2016 nie jest na sprzedaż... :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 394 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2016 12 minut temu, abwehry napisał: nie jest na sprzedaż... :) Wszystko jest na sprzedaż ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 424 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2016 no racja ;) patch - masz zielony razacy kolor (najladniejszy)?? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
patch 37 Zgłoś ten post Napisano 20 Listopad 2016 (edytowane) Rażący żółty :p A mialem chęć na Twoja szybę.. Edytowane 20 Listopad 2016 przez patch Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 424 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2016 (edytowane) "już był w ogródku..." ;) załóż wątek, napewno się znajdzie ;) Szanowny ADM proszę o zamknięcie tematu ;) Edytowane 22 Listopad 2016 przez abwehry Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach