Mario 6na9 7 039 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2022 2 godziny temu, Marcin N napisał: A najlepsze że na środku jakiegoś pola między dwiema wioskami z naprzeciwka nadjechała druga taka sama Tenera. Dziwny jest ten świat Najlepsze?!! Jak ja bym w środku niczego spotkał taka sama maszynę to bym się tak nie cieszył Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień 2022 Facet przesiadł się z Tigera XC i podziela moje odczucia co do tego gdzie który motocykl daje największą frajdę taptarapta 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2022 Ciągle chodzi mi po głowie zmiana motocykla Ani. No może nie jest to najlepszy moment, ale zawsze dobrze poznać zawczasu opinie znawców tematu.Podstawowe założenia to waga poniżej 180kg i nie za wysoki bo jednak te 164cm to nie daje wielkich możliwości i jakaś oslona przed wiatrem bo jednak ma to służyć do podrózowania drogami podrzędnymi, a nie katowania w terenie.Z tego co znalazlem to:G310GSKtm 390 Adv Honda crf rally za wysokaCB500X i Versys za ciężkie Jakieś opinie o tym KTM? Da się go sprowadzić do poziomu w którym Ania go ogarnie? taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 375 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2022 KTMa 390 ADV od ponad roku ma ZiąFą, zagadaj. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2022 No oglądam zdjęcia i też odnoszę takie wrażenie że Marek go ujeżdżataptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2022 W Siennej były dwa. Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 397 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2022 Zanim Marek zacznie pisać peany na temat 390 adv.. To ja się tak zastanawiam co ten kat ma czego nie ma wieśniak. Serio. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2022 Może tylko wiek?taptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2022 Czy dychy i jest motorek Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 4 Maj 2022 Idziesz na łatwiznę taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2022 Idziesz na łatwiznę taptaraptaMa być droższy? Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 397 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2022 No cóż... https://www.olx.pl/d/oferta/husqvarna-tr-650-strada-piekny-stan-CID5-IDP2zPl.html Choć nadal twierdzę że taka zmiana to sztuka dla sztuki No i wg mnie ten motocykl nie jest tyle wart, ale rynek zwariował.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 079 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2022 No chyba że ktoś lubi parujący telewizor - lampy ... problemy z wyłączeniem kontroli trakcji przy każdym szutrze itd. Ale jest dużo zalet Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
artex 8 451 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2022 Zamiana totalnie bez sensu, podczepiam się pod Artura. Wiadomo, nowe jest nowe, ekscytujące ale to przemija dość szybko. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 079 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2022 Mamusie oszukasz, Tatusia oszukasz ale tego, że KTM będzie lepszy od wieśniaka nie oszukasz... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2022 To ma kontrolę trakcji?! Eee... przekonaliście mnie, nie chcę Z tego co wyczytałem huska waży tyle co mały GS więc odpada taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 397 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2022 (edytowane) 5 godzin temu, Marcin N napisał: Z tego co wyczytałem huska waży tyle co mały GS więc odpada taptarapta Nie wiem jak czytałeś ale około 20 kg mniej. 165 sucha EDIT: znalazłem właśnie jeden opis że GS suchy 176. Inne ponad 190. W każdym razie jest lżejsza id małego GS, i dużo bardziej zwarta, sztywniejsza. Ale znów.. Od wieśniaka tyle samo cięższa. Edytowane 5 Maj 2022 przez arthurr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 5 Maj 2022 No fakt róznica z GS ok. 10kg.Z XC też ale w drugą stronę.Wygląda że Ania ma najlepszy możliwy motocykl taptarapta 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 540 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2022 Niejeden już do takiego wniosku doszedł Niektórzy gadają jakieś głupoty o kole 19', ale im nie wierz! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 397 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2022 13 godzin temu, Marcin N napisał: Wygląda że Ania ma najlepszy możliwy motocykl taptarapta Tak. Jak włożysz koło 21 No i z "mordą" coś zrób 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 301 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2022 Zawsze można przerobić wieśniaka na wzór Mili, wcale tych 21 nie potrzeba, a ryj miałby ładniejszy i tańszy od zmiany na cokolwiek Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 079 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2022 Zawsze można przerobić wieśniaka na wzór Mili, wcale tych 21 nie potrzeba, a ryj miałby ładniejszy i tańszy od zmiany na cokolwiek Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaAsfalt przez ciebie przemawia … Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 301 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2022 Asfalt przez ciebie przemawia … Wysłane z pełną mocą za pomocą TapatalkPeseloza sieje spustoszenie To straszna choroba.. potrafi po latach odebrać prawo jazdy Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 2022 Wypluj to... czekam na zdjęcia taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2022 https://www.facebook.com/groups/188989557906005/permalink/2196415097163431/Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach