Marcin N 10 171 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik Co sie stało to oni juz wiedzą. Silnik w drodze. Czekamy na sygnał, czy motocykl do odbioru taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 142 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 14 minut temu, Marcin N napisał: Co sie stało to oni juz wiedzą. Silnik w drodze. Czekamy na sygnał, czy motocykl do odbioru taptarapta Ale czy ustalili co było przyczyną (prowodyra) czy ocenili tylko skutki ...? Jak się w samolocie silnik rozleci to ustalają, a potem wymieniają 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 57 317 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 45 minut temu, Marcin N napisał: Co sie stało to oni juz wiedzą. Silnik w drodze. Czekamy na sygnał, czy motocykl do odbioru W "96 też obiecywali szybkie ładowanie 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 171 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik Ja jestem konsument, oczekuję sprawnego sprzętu. Przyczyny zostawiam im. A sobie kminię czy zmienić swojego bezproblemowego sprzęta, z którym nic się nie dzieje, oprócz nawijania kolejnych tysięcy km, czy nie. Jeśli tak, to co? taptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 142 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 11 minut temu, Marcin N napisał: Ja jestem konsument, oczekuję sprawnego sprzętu. Przyczyny zostawiam im. A sobie kminię czy zmienić swojego bezproblemowego sprzęta, z którym nic się nie dzieje, oprócz nawijania kolejnych tysięcy km, czy nie. Jeśli tak, to co? taptarapta Kup sobie to samo co żonie. Ty będziesz miał sprawny a ona zepsuty? Bez sensu. To może powodować konflikty małżeńskie. Równe prawa, równe sprzęty te same awarie 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 171 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik Tak już było jak jeździłem drakarem a małża czarnym wackiemtaptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 039 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik Tak już było jak jeździłem drakarem a małża czarnym wackiemtaptaraptaI nic sie nie psuło Jak nie wiesz co, to mam do sprzedania 8setke, nigdy nie miałeś Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka 3 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 171 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik Niby nie miałem, ale kilkanaście kkm nakulalem, w 2019 m.in. Litwa i Łotwa była zrobiona na OffelsecieAdv jeszcze cięższy od zwykłej. Pewnie gdybym nie doświadczył T7 i jej możliwości przy moich marnych umiejętnościach, to bym długo się nie zastanawiał i nawet nie targował.Ale teraz wiem że więcej radochy daje mi motocyk,l z którym nie walczę ze względu na jego wagę. Więc te 205kg gotowe do jazdy to bariera której nie chce przekraczać taptarapta 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 189 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik Dobrze ze ja się nie znam - jak tak szybko zmieniasz to warto się zainteresować Kove 800x rally - wrażeń nie zabraknie a już są mocno przetestowane Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 171 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik Szybko zmieniam? Motocykl ma ponad 67kkm. Do końca przyszłego sezonu będzie pewnie ponad 80kkm. Kto to kupi wtedy? No w sumie wagowo blisko jest jeszcze Transalp. To Kove też mi gdzieś wyskoczyło choć nie wiem czy raczej nie celował bym w wersję X-Pro. Wiem że cięższy ale niższy.taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 039 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik Z rym Kove to bym jednak poczekał Wczoraj wpadła nowa informacja jakoby jedna 800ka się już rozkraczyła.. przy przebiegu 2 tys km ale to pewnie jakaś wada czy tam inny problem wieku dziecięcego Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 171 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik Mi się nie spieszy.Na razie to luźne dywagacje. W zasadzie to jestem zdecydowany na Aprilię, ale to i tak musi poczekać.Może do tego czasu będzie jakieś objawienie na rynku, lekkiego turystyka, co nie boi się zjechać z asfaltu.taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 216 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik jest jeszcze Rieju Aventura 500 - dość lekka ale ma dwa zbiorniki i ty będziesz jeździł a Ania szukała stacji Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 039 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik Jak słyszę Rieju, to tak jakbym słyszał.. Jeeezu! Więc zabraknie już tylko dodać.. ufam Tobie.. Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 764 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik (edytowane) Niby „się wahosz” a w następnym wpisie piszesz że jesteś w zasadzie zdecydowany. Zbijasz po kolei wszystkie inne propozycje co potwierdza że wybór jest dokonany. To po co piszemy?? Chyba, że się właśnie chwalisz nowym w taki przedziwny sposób.. to gratuluję. Edytowane 17 Październik przez arthurr 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 742 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 13 minut temu, arthurr napisał: Niby „się wahosz” a w następnym wpisie piszesz że jesteś w zasadzie zdecydowany. Zbijasz po kolei wszystkie inne propozycje co potwierdza że wybór jest dokonany. To po co piszemy?? Chyba, że się właśnie chwalisz nowym w taki przedziwny sposób.. to gratuluję. Piszemy bo zabijamy czas w te coraz dłuższe jesienne wieczory. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 764 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik To może chodźmy pojeździć? 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 989 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik No, na Moto i pod namiot. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 764 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik Nie inaczej. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 171 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik Nie nie nie....Nie chwalę się. Rozterki mam cały czas.Szukam argumentów żeby na razie nie zmieniać Jeden już mam... jak się pozbędę swojego to na razie nie będę miał czym jeździć, bo Ani motocykl najwcześniej za miesiąc będzie gotowy.taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 654 Zgłoś ten post Napisano 18 Październik 13 godzin temu, arthurr napisał: To może chodźmy pojeździć? namówiłeś mnie 15 godzin temu, dakarowy napisał: Jak słyszę Rieju, to tak jakbym słyszał.. Jeeezu! Więc zabraknie już tylko dodać.. ufam Tobie.. Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka Ty się nie zatrzymujesz , w Tobie płyną oktany 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach