Marcin N 8 238 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2016 (edytowane) I co dalej ósma klaso? no to zaczynam szukać jakiejś sensownej alternatywy dla Ani po sprzedaży naszego Czarnego Wacka szukamy czegoś co będzie lżejsze, ale też pojedzie dalej niż na kawę do miasta Na razie rozglądam się za X-country, ale może macie jakieś inne sensowne propozycje? zobaczymy jak wycenią G310GS ale raczej celujemy w coś do max 15k myślałem o CB 500X ale jak zobaczyłem że to waży jeszcze więcej niż GS to odpuściłem. Wiem że fajny, że dobrze jedzie, że poręczny ale ma byc lżejszy. Ania ogarniała singla ale w sytuacjach podbramkowych był problem Myśłałem o CRF250L ale tam nie ma ABS, i trochę za wysoki podstawowe założenia: lżejszy niż singiel nie wyższy w siodle niż singiel ABS nie strach zjechać z asfaltu, nasze wycieczki to 90% asfalt, 10% szutry pytanie czy znacie kogoś z Inchcape w Warszawie co może cos powiedzieć o jednym motocyklu, który był tam serwisowany? Edytowane 11 Grudzień 2016 przez Marcin N Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 208 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2016 (edytowane) Obniżony, a może nawet standardowy F650GS twin 14 kg mniej na sucho, łatwiejszy w prowadzeniu, jeździ lepiej, nie strach zjechać z asfaltu. No ideał Edytowane 11 Grudzień 2016 przez arthurr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 238 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2016 Ania jeździła też GiselleNo może za dużo powiedziane jeździła ale miała okazję dosiąść i popróbować Ale ma być mniejszytaptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mutomb 3 540 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2016 Został bym przy x-country. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 238 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2016 Dla mnie też wydaje się jedynym sensownym wyborem ale nie śledzę rynku i nie wiem jakie są inne możliwości taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mutomb 3 540 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2016 (edytowane) Są z ABSem, waga - jej różnica jest naprawdę odczuwalna, silnik masz właściwie taki sam. Na konkurencyjnym forum na pewno wisi jeden na sprzedaż ale nie znam sztuki jakby co. Edytowane 11 Grudzień 2016 przez Mutomb Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 238 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2016 A które forum jest konkurencyjne skoro nasze jest bezkonkurencyjne?:-Dtaptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 1 889 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2016 A które forum jest konkurencyjne skoro nasze jest bezkonkurencyjne?:-DtaptaraptaMarcin,Chodzi Ci o tego xcountry co jest w Inchcape na sprzedaż?Ja brałem od nich swojego singla, jakieś relacje są. Mogę popytać jak chcesz? Wysłane na Berdyczów ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 238 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2016 Ten żółty akurat nie ma abs.Ale znam inny który przechodził tam spory przegląd. A że jest pochodzenia francuskiego to ja mam spore wątpliwości. Stąd dobrze by bylo popytać mechanika który może mial z nim styczność taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 1 889 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2016 Ten żółty akurat nie ma abs.Ale znam inny który przechodził tam spory przegląd. A że jest pochodzenia francuskiego to ja mam spore wątpliwości. Stąd dobrze by bylo popytać mechanika który może mial z nim styczność taptaraptaPuść na priva namiary na ten motor.I jakiś telefon do siebieWysłane na Berdyczów ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mutomb 3 540 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2016 2 godziny temu, Marcin N napisał: A które forum jest konkurencyjne skoro nasze jest bezkonkurencyjne?:-D taptarapta http://www.advrider.pl/viewtopic.php?f=8&t=17861 Gdzies widziałem jeszcze jednego ale nie moge znaleźć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 238 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2016 Dzięki Ale niestety nieaktualne taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 238 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2016 Piotreo dzięki wielkie za zaangażowanie i informacje jakby ktoś gdzieś coś słyszał/widział to jesteśmy żywo zainteresowani wprawdzie teraz trochę czas nie teges bo harmonogramy mamy napięte nie tylko ze względu na święta, ale w miarę możliwości staram się przeglądać portale z ogłoszeniamiI w zasadzie jedynie tyle obecnie jestem w stanie zrobić bo nawet na forum czasu nie starcza :-( Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 238 Zgłoś ten post Napisano 26 Grudzień 2016 szukamy dalej jakiegoś niewysokiego X Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 238 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2017 Dzięki Piotreo trochę wiem już o tym motocyklu. Jednak może ktoś też miał okazję widzieć ten motocykl?https://www.olx.pl/oferta/bmw-g650-x-country-CID5-IDhMeOw.htmltaptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 6 674 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2017 Godzinę temu, Marcin N napisał: Dzięki Piotreo trochę wiem już o tym motocyklu. Jednak może ktoś też miał okazję widzieć ten motocykl?https://www.olx.pl/oferta/bmw-g650-x-country-CID5-IDhMeOw.html taptarapta Lampa plus mocowanie jakieś doczepione z ursusa i najprawdopodobniej malowany - brak naklejek. Może coś w przód było temu motoru ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
artex 8 443 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2017 (edytowane) . Edytowane 2 Styczeń 2017 przez artex Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 238 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2017 Dziadek, mi ten motocykl też trochę śmierdzi bo władowano w niego kupę kasy rok temu, a i tak się go pozbywa czyli albo niezła padaka, albo ktoś nie ma co z kasa robić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 6 674 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2017 Z przedstawionych papierków to ja widzę, że w motku zlecono wymianę płynów/olejów/filtrów/świecy/regulację zaworów czyli podstawowe czynności serwisowe za co właściciel wywalił ok 1600 zyli za samą robotę plus ileś tam za pierdoły , natomiast jest jeszcze drugi kwitek pod tytułem kosztorys i tam widać zdaje się to, co wg serwisu należałoby wymienić, ale jakoś cen i zlecenia naprawy/wymiany i faktury za to niema . No cóż ... Ja bym się w to nie pakował. Zresztą nie pakowałbym się w to już po zobaczeniu tej świetnej "akcesoryjnej" lampy . 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 238 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2017 I takich ludzi nam trzeba taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 819 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2017 Zniechęci, zniechęci, a potem sam podkupi, oj Dziadek niedobry Ty 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Moto Troter 4 323 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2017 Po 40 kkm wymieniono: - kompletne sprzęgło wraz z linką, - tarcze i klocki, - łożysko przedniego koła,- łożyska główki ramy. Albo jest dosłownie cały zrobiony z amelinium albo skakał flopem przez przeszkody w kamieniołomie. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 347 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2017 14 minut temu, Moto Troter napisał: Po 40 kkm wymieniono: - kompletne sprzęgło wraz z linką, - tarcze i klocki, - łożysko przedniego koła,- łożyska główki ramy. Albo jest dosłownie cały zrobiony z amelinium albo skakał flopem przez przeszkody w kamieniołomie. Co Ty możesz wiedzieć o BMW 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 388 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2017 15 minut temu, dakarowy napisał: Co Ty możesz wiedzieć o BMW Tak mi z tej forumowej wiedzy wychodzi, że: BMW to gówniane motki, a właściciele onych to zarozumiale dupki ... - ito dlatego w tym środowisku czuje się jak u siebie w domu 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Moto Troter 4 323 Zgłoś ten post Napisano 2 Styczeń 2017 15 minut temu, Jarek napisał: Tak mi z tej forumowej wiedzy wychodzi, że: BMW to gówniane motki, a właściciele onych to zarozumiale dupki ... - ito dlatego w tym środowisku czuje się jak u siebie w domu I tak was lubię. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach