agreSorek 4 524 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2018 Francuzik. https://www.olx.pl/oferta/bmw-gs-r-1200-gs-2006-r-niski-przebieg-24000-km-CID5-IDqFOOH.htmlWysłane z mojego Lenovo B8000-H przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2018 Francuzik. https://www.olx.pl/oferta/bmw-gs-r-1200-gs-2006-r-niski-przebieg-24000-km-CID5-IDqFOOH.htmlWysłane z mojego Lenovo B8000-H przy użyciu TapatalkaNiezły Wysłane z mojego E6853 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 524 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2018 Lepszy od Włocha. 24 k, taki hibernatus Wysłane z mojego Lenovo B8000-H przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
przemekdab 2 761 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2018 15 godzin temu, agreSorek napisał: Lepszy od Włocha. 24 k, taki hibernatus Wysłane z mojego Lenovo B8000-H przy użyciu Tapatalka 24 000 km ? mój po 80 000 km, ma w lepszym stanie manetki 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 807 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2018 Bo Ty tak nie ściskasz Ride, eat, sleep, repeat! 7 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bodek 3 630 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2018 I masz delikatne dłonie. 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 502 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2018 Albo preferujesz jazdę bez trzymanki 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 649 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2018 I masz delikatne dłonie.Pewnie dlatego kotki przy Tobie miałczą Jak raczyłeś to zauważyć w innym wątku Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka 8 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
voco 104 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2018 Poniewaz ostatnio dlubalem sie z ladowaniem aku, postanowilem zamontowac jakis voltomierz. Znalazlem cos takiego: https://m.aliexpress.com/item/32846395433.html co myslicie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2018 Poniewaz ostatnio dlubalem sie z ladowaniem aku, postanowilem zamontowac jakis voltomierz. Znalazlem cos takiego: https://m.aliexpress.com/item/32846395433.html co myslicie?&? Wysłane z mojego E6853 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 524 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2018 &? Wysłane z mojego E6853 przy użyciu TapatalkaChcesz wiedzieć kto zabił?Wysłane z mojego Lenovo B8000-H przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
voco 104 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2018 A no wlasnie i pytanie mialo byc: co o tym ustrojstwie myslicie, warto, solidne jakies czy szkoda zachodu? Chyba z komorki nie umiem pisac na forum 1 godzinę temu, Pawel napisał: &? Wysłane z mojego E6853 przy użyciu Tapatalka Chyba jednak nie. Pawel bylo pytanie: co myslicie, tylko zlalo sie z linkiem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gilby 1 116 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2018 @voco Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 710 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2018 A no wlasnie i pytanie mialo byc: co o tym ustrojstwie myslicie, warto, solidne jakies czy szkoda zachodu? Chyba z komorki nie umiem pisac na forum Chyba jednak nie. Pawel bylo pytanie: co myslicie, tylko zlalo sie z linkiem.Myślimy, że za 55PLN, na jednym znanym portalu, można mieć to za dwa dni, a nie za miesiąc Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
voco 104 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2018 Nie, tego konkretnego w znanym portalu nie ma A ten ktory zamiesciles niespelnia wszystkich pokladanych nadziei : zapalniczka, usb, voltomierz Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 710 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2018 A po co Ci zapalniczka jak masz 2x USB? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 502 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2018 15 minut temu, Pszemo napisał: A po co Ci zapalniczka jak masz 2x USB? Np. do kompresora... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2018 Np. do kompresora...Albo spawarki Wysłane z mojego E6853 przy użyciu Tapatalka 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2018 Ten francuzik fajowy, ale kurna, jak tym się poruszać w koleinach takich powyżej kolan? Ktoś wie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 524 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2018 Ten francuzik fajowy, ale kurna, jak tym się poruszać w koleinach takich powyżej kolan? Ktoś wie? Pomiędzy może? Wysłane z mojego Lenovo B8000-H przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2018 Nie rozumiem, a gdzie zabawa? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 524 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2018 Zabawa się znacznie jak będziesz chciał się podeprzeć Wysłane z mojego Lenovo B8000-H przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
voco 104 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2018 Zapalniczka zawsze sie moze przydac. Zwlaszcza jesli jest w cenie. Niemniej nie chodzilo mi o umniejszanie funkcjonalnosci co jedynie o opinie dotyczaca jakosci tu dziez przydatnosci w warunkach uzytkowania lokalnego ( wertepy, dziury, doliny,pagurki,wzniesienia, szutry, gleby,ily,piaski itp). Sami lepiej wiecie co i jak. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 647 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2018 W takich warunkach zapalniczka się nie sprawdza. Chyba że na postoju na ćmikataptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2018 W takich warunkach sprawdza się siłownia i opanowanie techniki martwego ciągu, żadna ze znanych mi zapalniczek w tym nie pomaga... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach