Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2022 Z ogłoszenia:„BMW R Tylko 9300 km, Serwisowany w ASO.Sprzedam R1250 Adventure HP z 2019 roku.Przejechałem do tej pory tylko niecałe 10 tys km.Powód sprzedaży zamówiony nowy model”Podesłany na PW z opisem: „motocykl, który nie był bity.”USA 06.02.2020:Miejsce postoju pojazdu: FL - REC RIDES - ONLINE-EXCLUSIVEModel: 2019 BMW R 1250Kolor: BLUEVIN: WB10J5306KZF77541Rodzaj TITLE: CERTIFICATE OF DESTRUCTIONOpis uszkodzenia: ZDERZENIERodzaj uszkodzenia: ZE WSZYSTKICH STRONWartość szacunkowa pojazdu:(bezwypadkowego): 22,399 USDOrientacyjny koszt remontu pojazdu:(w cenach amerykańskiego serwisu): 24,701 USDInformacja dodatkowaPrzebieg: 999,999 mil - NIEAKTUALNYLink do ogłoszenia BMW wystawionego za 75 900 PLN:https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-r-tylko-9300-km-serwisowany-w-aso-ID6EHvCo.htmlVIN: WB10J5306KZF77541 , #WB10J5306KZF77541Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 1 1 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 7 328 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2022 Żukowo, Roberta tereny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 302 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2022 4 minuty temu, rutkos napisał: Żukowo, Roberta tereny Tylko, że on szuka 125, a nie 1250 . 3 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 31 Grudzień 2022 Zero różnicy Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 1 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
cykli 3 992 Zgłoś ten post Napisano 1 Styczeń 9 godzin temu, rutkos napisał: Żukowo, Roberta tereny 9 godzin temu, Jarek napisał: Tylko, że on szuka 125, a nie 1250 . 8 godzin temu, Pawel napisał: Zero różnicy Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka wprawdzie nie widziałem tego egzemplarza na dzielni ale ja rzadko w domu bywam a ogłoszenie już niedostępne... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 1 Styczeń 9 godzin temu, Jarek napisał: Tylko, że on szuka 125, a nie 1250 . Oj tam, oj tam. Jedno zero, czyli nic. Tak jak rozumowała babka mojej małżonki, kiedy jej założyli telefon, że jeżeli w numerze jest zero to nie trzeba go wykręcać bo zero to przecież nic, pustka, nicość więc po co wybierać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń Ciekawe jak to hamuje Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 7 864 Zgłoś ten post Napisano 10 Styczeń Czego to ludzie nie wymyślą https://www.olx.pl/d/oferta/harley-davidson-flhpi-road-king-police-tilting-motor-works-trike-CID5-IDSzJxI.htmltaptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 446 Zgłoś ten post Napisano 10 Styczeń Prościej by było chyba wywalić przednią szybę w aucie 6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 7 864 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń W ktorym aucie masz teraz V-kę, którą poczujesz między nogami? taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 302 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń 1 minutę temu, Marcin N napisał: W ktorym aucie masz teraz V-kę? taptarapta Np w Mercedesie, Fordzie, Jaguarze .... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 23 Styczeń Nowa Aprilia, gmole, kufry za pięć dych https://www.olx.pl/d/oferta/aprilia-tuareg-660-indaco-tagelmust-2022-kufry-gmole-CID5-IDSO7Cv.html?bs=olx_pro_listing&fbclid=IwAR1hcT92eh-10eV3txAKWSgShTnsoYgCqmwClgeI7EZ7yChxEI-1eUUegcQ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 7 864 Zgłoś ten post Napisano 23 Styczeń Jest jeszcze druga, do przejecia leasing bez odstępnego https://www.olx.pl/d/oferta/aprilia-tuareg-CID5-IDSKm2S.html taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 086 Zgłoś ten post Napisano 23 Styczeń Nowa Aprilia, gmole, kufry za pięć dych https://www.olx.pl/d/oferta/aprilia-tuareg-660-indaco-tagelmust-2022-kufry-gmole-CID5-IDSO7Cv.html?bs=olx_pro_listing&fbclid=IwAR1hcT92eh-10eV3txAKWSgShTnsoYgCqmwClgeI7EZ7yChxEI-1eUUegcQ Znam gościa, poniekąd kolega .. generalnie warto Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 670 Zgłoś ten post Napisano 23 Styczeń 2 godziny temu, dakarowy napisał: Znam gościa, poniekąd kolega .. generalnie warto Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Skąd go znasz? Jak się poznaliście? Jak bliskie łączą was stosunki? poniekąd to ważne informacje, skoro "generalnie warto" 6 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 086 Zgłoś ten post Napisano 23 Styczeń Skąd go znasz? Jak się poznaliście? Jak bliskie łączą was stosunki? poniekąd to ważne informacje, skoro "generalnie warto"Z pracy jakżeś ciekawy zakupu to poniekąd mogę Cię zaanonsować Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 1 993 Zgłoś ten post Napisano 23 Styczeń Aliści, dużo tego poniekąd 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 7 864 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń Jak z pracy to pewnie lubi topić? taptarapta 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 292 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń To pić -piszemy rozłącznie.ride eat sleep repeat 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec . Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec Ogłoszenie grzecznościowe. Znajomy prosił o wystawienie. Świeżo sprowadzone R1200GS, z Belgii rok 2006, ABS, przebieg 79999 km, kufry Vario, nowe opony, tarcze hamulcowe i klocki, cena 23 000 zł. Obecnie motocykl znajduje się w Augustowie, telefon kontaktowy: 609_766_422 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 5 minut temu, KaeS napisał: Obecnie motocykl znajduje się w Augustowie Bliżej mam do Belgi 3 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 6 minut temu, Pawel napisał: Bliżej mam do Belgi No cóż, przypomnę tylko cytat gdyby ktoś nie wiedział gdzie znajduje się cycatka: - Suwalszczyzna to jest gdzieś w bok od Warszawy, tak? Przypomnij mi gdzie to jest dokładnie. - Pojedziesz to sam zobaczysz gdzie to jest. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec Tak czy siak, motorek ładny i cena zdaje się być w porządku 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec 2 minuty temu, Pawel napisał: Tak czy siak, motorek ładny i cena zdaje się być w porządku Motocykl w PL jest tak świeży (od piątku 17 marca), że nie wiem, czy gdziekolwiek wystawiono inne o nim ogłoszenie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach