Witajcie!
Nie byłem ostatnio zbyt aktywny, ale przyczyny są obiektywne, choć o nich nie powiem

Niestety muszę się pozbyć mojego GS-a, co próbuje dokonać poprzez portal otomoto.pl. Poniżej link:
http://otomoto.pl/bm...s-M3187865.html
Dla forumowiczów przewiduję rabat specjalny
Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że przez rok jazdy nie miałem żadnych problemów ze sprzętem i na szczęście żadnych przygód. Jeżdżony był raczej na szosie, czasami jakieś polne drogi w celu uzyskania efektu latania
Przed obecnym sezonem, licząc jeszcze, że będę go używał, zrobiłem przegląd w serwisie BMW. Motek jest więc kompleksowo sprawdzony, co trzeba wymienione, uczyniona regulacja zaworów. Od serwisu zrobił może paredziesiąt kilometrów. Kwoty faktury nie podam, bo będziecie się ze mnie śmiać, jednakże zwiększa ona znacznie wartość motocykla... Do tego dorzucam wspomnianą na stronie otomoto ładowarkę (swoją drogą system CAN BUS to rewelacja, przy tym ładowarka jest uniwersalna, działa również w sposób konwencjonalny)
Zachęcam do pytań szczegółowych, jest oczywiście możliwość dosłania zdjęć, obejrzenia w Poznaniu i jazdy próbnej (po podpisaniu oświadczenia, że umie się jeździć i chętnie zapłaci się za ewentualne szkody

)