Pool 0 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2018 Przez przypadek kupilem f650 GS z 2004 r posiadam juz 1100 GS ktorym aktualnie jezdze. Nigdzie nie mogę znaleść instrukcji obslugi czyli podstawowych danych o ilosci oleju i plynow prosilbym kogos o pdf. Service manual mam Dziekuje z gory i do zobaczenia w Bieszczadach na serpentynach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 500 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2018 Witaj! Tutaj się witamy. Informacje techniczne w dziale technicznym, a spotkanie w Bieszczadach w dziale zloty - może się włączysz, pomożesz ... Podobno na tym forum napisano już wszystko więc jak już wszystko przeczytasz, a coś nie było napisane to pytaj - tylko w odpowiednim dziale i najlepiej w pokrewnym wątku jako kontynuacja - bo jak ( ostatnio ) mawia admin Paweł - trzeba sobie pomagać ... 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
CzubMakabra 32 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2018 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 710 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2018 Siemka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
konrad.wegrzyn 192 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2018 2 godziny temu, Jarek napisał: Witaj! Tutaj się witamy. Informacje techniczne w dziale technicznym, a spotkanie w Bieszczadach w dziale zloty - może się włączysz, pomożesz ... Podobno na tym forum napisano już wszystko więc jak już wszystko przeczytasz, a coś nie było napisane to pytaj - tylko w odpowiednim dziale i najlepiej w pokrewnym wątku jako kontynuacja - bo jak ( ostatnio ) mawia admin Paweł - trzeba sobie pomagać ... Kiedy ten zlot w Bieszczadach?! Przepuściłem już wpisowe przez odpowiednią maszynę i nie wiem ile to postoi? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 815 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2018 Witaj!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 364 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2018 Witaj. 3 godziny temu, konrad.wegrzyn napisał: Kiedy ten zlot w Bieszczadach?! Przepuściłem już wpisowe przez odpowiednią maszynę i nie wiem ile to postoi? U mnie by nie wytrzymało.Jak robię tak ze dwa tygodnie przed i z zapasem,na potrzeby bieżące 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 8 366 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2018 Witaj Pool.na wstępie gratuluję przebiegu Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ahela 421 Zgłoś ten post Napisano 26 Styczeń 2018 Witaj. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 465 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 2018 Lewa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
DanielB 71 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 2018 Cześć! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 3 225 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 2018 Witaj !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 7 064 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2018 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 273 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2018 cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Filip145 12 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2018 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FALCON 5 974 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2018 Czesc Wysłane z garażu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
hans1 574 Zgłoś ten post Napisano 31 Styczeń 2018 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Ghost 764 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2018 cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
DYROTON 1 666 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 2018 Witaj Pool! Przyjedz na Zlot w Bieszczady na wisonę :-) a książkę serwis dam Ci gratis! Znaczy w prezencie! I po POLSKIEMU! Została mi po F650 GS z 2001. To to samo. Zapraszam! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
kleopatra969 71 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty 2018 hej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Doodek 15 065 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2018 cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
atomik 432 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2018 Cześć Jarosław to moje rodzinne okolice Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2018 Witamy ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach