arthurr 5 944 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 16:19 (edytowane) Sprzedam ci dominatora zdjętego z 800ki z kolankiem (zrobione tak żeby było jak najwęziej bo pod ten wydech dorabiałem stelaże na bagaż) za 400 plus przesyłka. Myśl. aa, sorry, za bardzo sobie nie doczytałem. Ty chcesz do singla. To nie było tematu. Edytowane wtorek o 16:21 przez arthurr Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 372 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 17:55 Czyli 350 zł vs dorabianie rur, dopasowywanie, wkurwianie się, że to czy tamto nie pasuje... Pieniądze to tylko numerki, to nie jest prawdziwa rzecz, a czasu Ci nikt nie zwróci... I to mówię ja, który w prezencie na trzydzieste urodziny dostał skrzynkę pustych butelek po piwie, żebym mógł sobie oddać i mieć kaucję i sprzedał na olx cieknące sidi adventure. BTW, jakbyś (albo ktokolwiek inny, zapraszam!) się chciał bawić w rzeźbienie I wydawanie pieniędzy jednocześnie, to mam na zbyciu nówkę sztukę tłumik GPRa do bodajże Hondy CB1000, z kolankiem od tejże Tylko że i cena pewnie byłaby nad tę Dopierdalatora Xel.. dziecko, kiedy Ty miałeś 30 lat? nie pomyliłeś sie przy wpisywaniu cyferek? Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 658 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 18:03 6 minut temu, dakarowy napisał: Xel.. dziecko, kiedy Ty miałeś 30 lat? nie pomyliłeś sie przy wpisywaniu cyferek? Tyś kiedyś widział xel'a? Jak się ma 30 to się jest chłopem. Jeszcze nie ma ... 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 408 Zgłoś ten post Napisano środa o 07:01 Ale dominator czy SWAP z 750Jakby nie liczył, 1100 plastikowych butelek. Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
glock.kammos 37 Zgłoś ten post Napisano środa o 12:29 Wszedłem sobie dziś na stronę dominatora 740pln za ten owalny komin czyli 1500 butelek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 408 Zgłoś ten post Napisano środa o 13:06 36 minut temu, glock.kammos napisał: Wszedłem sobie dziś na stronę dominatora 740pln za ten owalny komin czyli 1500 butelek liczymy czas 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
glock.kammos 37 Zgłoś ten post Napisano środa o 14:33 Godzinę temu, Pawel napisał: liczymy czas Nie wiem czy mi życia starczy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 372 Zgłoś ten post Napisano środa o 16:54 Nie wiem czy mi życia starczy Pomożemy nie poddawaj się, kup co trzeba i na najbliższym zlocie damy radę Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
glock.kammos 37 Zgłoś ten post Napisano czwartek o 10:01 17 godzin temu, dakarowy napisał: Pomożemy nie poddawaj się, kup co trzeba i na najbliższym zlocie damy radę Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka Podać numer paczkomatu do którego będziecie przesyłać butelki PET? Aktualizacja: wczoraj wypiłem wodę więc potrzebuje już tylko 1499szt 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 408 Zgłoś ten post Napisano czwartek o 10:10 Słabo Ci idzie, jasne że możemy pomóc ale przecież nie będziemy odwalać za Ciebie całej roboty, no jak. Lec do biedry po nałęczowianke 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 909 Zgłoś ten post Napisano czwartek o 14:08 czyli jednak podwójny jest całkiem fajny Dnia 8.09.2026 o 18:11, xel napisał: Pieniądze to tylko numerki To forum już nigdy nie będzie takie samo - piekło zamarzło 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 909 Zgłoś ten post Napisano czwartek o 18:11 Dobra to niemożliwe nawet jak na Xela Albo ukradł albo wygrał innej opcji nie widzę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 736 Zgłoś ten post Napisano piątek o 04:45 (edytowane) Dnia 8.09.2026 o 19:55, dakarowy napisał: Xel.. dziecko, kiedy Ty miałeś 30 lat? nie pomyliłeś sie przy wpisywaniu cyferek? Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka Racja, pojebało mi się, przecież teraz mam dopiero 15 :-D @coolluk: zgadza się, UKRADŁEM. Ale tylko frajer by nie skorzystał... Trzeba było lepiej pilnować. Edytowane piątek o 04:47 przez xel 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach