coolluk 13 268 Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń Najlepszy kufer to taki z którego nic nie wypada po mimo, że go nie zamknąłeś 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 230 Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń 9 minut temu, coolluk napisał: Najlepszy kufer to taki z którego nic nie wypada po mimo, że go nie zamknąłeś Z tym mitycznym bezpiecznym kufrem jest jak z klejem. Klej najlepiej trzyma jak go nie ma, ale to działa jak ktoś wie o co chodzi z tym brakiem ... inaczej to zdanie jest bez sensu ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 275 Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń Pokaż te dwa identyczne kufry w różnych cenach w zależności od nazwy i wtedy możemy o tym pogadać.Proste. Kufer Kappa jest zawsze tańszy od Givi taptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 884 Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń Dnia 7.01.2026 o 19:42, glock.kammos napisał: Dobra. Macie rację. Pierdol*3 głupoty. hmmm, nie uważam tak. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 230 Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń 21 minut temu, Marcin N napisał: Proste. Kufer Kappa jest zawsze tańszy od Givi taptarapta Ale centralny czy ten na boku? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
glock.kammos 32 Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń Czasami odzywa się u mnie cebula straszna bo zwyczajnie wku##i@ mnie naciąganie klienta bo ma BMW albo nietypowe hobby. Aliexpres niejednokrotnie pokazał (choć ja nie kupiłem tam nic) że firmy windują ceny z braku alternatywy. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 275 Zgłoś ten post Napisano 9 Styczeń Rzekłbym ogólnie, że chińczycy pokazali że wzrost cen w motoryzacji w ciągu ostatnich 5 lat podyktowany był głównie tym, że "klient i tak zapłaci". Teraz jak chińszyzna zalewa rynki europejskie, to nagle potrafią te same samochody marek japońskich czy europejskich kosztować po kilkadziesiąt kzł mniej. W motocyklach podobnie się dzieje. taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach