Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2018 Do sprzedania dobrze znany na forum XCH. Idzie do ludzi bo od roku stoi nieużywany w garażu wiec go szkoda. https://www.olx.pl/oferta/bmw-g650-xchallenge-CID5-IDuR8z1.html#13b755af4f Do motocykla jest jeszcze oryginalna lampa, powietrzny tylny amortyzator Continental, tłumik, sprężyny przednie i jeszcze kilka innych części które zostały zastąpione akcesoryjnymi. Na wszystko są faktury. O motocyklu można poczytać tu albo tu A tak był sprzedawany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2018 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 524 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2018 Zawiera błonnik Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2018 Zawiera błonnik Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu TapatalkaĆpiesz? ;-) Wysłane z mojego E6853 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
agreSorek 4 524 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2018 Ćpiesz? ;-) Wysłane z mojego E6853 przy użyciu TapatalkaMatka wie Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 6 Czerwiec 2018 44 minuty temu, agreSorek napisał: Matka wie Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka Pytać nie śmiałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tyran 28 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2018 Nieśmiało spytam, co to za owiewka, gdzie taką można kupić? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ARG 1 050 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec 2018 chyba taka: http://www.britanniacomposites.com/lynx-r-dual-sport-fairing-bmw-650-x-challengex-country/ 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotrusz 1 310 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2018 Tak se patrze i pytam gdzie tantiemy z praw autorskich fotek , te admin 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 5 Lipiec 2018 Wczoraj motocykl definitywnie zmienił właściciela, stacjonuje w samej Warszawie, tej Warszawie ps oprzemy sprawę o bufet Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ofca234 27 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2018 nowy właścicielu, daj znać, chętnie kupię od Ciebie owiewkę! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2018 Szukaj w Wawie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
pawel 73 185 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2018 Pytałem - zostawia sobie. P. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 647 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2018 Jak to stał nieużywany? Zarzuciłeś jazdę?taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2018 Godzinę temu, Marcin N napisał: Jak to stał nieużywany? Zarzuciłeś jazdę? Marcin, ja i BMW? Ostatnim właścicielem był mój kumpel który kupił od Piotrusza. Po zakupie przegnał iksa tydzień po Albanii i od tamtej pory stał nieużywany Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ofca234 27 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2018 szkoda, że sobie zostawia. będę musiał z chyba z Kanada ją przywlec zatem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 647 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2018 A widzisz Padre. Człowiek się starzeje, wzrok już nie ten i pomyliłem Cię z naszym wronieckim Pawłem od XCh taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
pawel 73 185 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 2018 No tak, obaj przystojni... Ja zarzuciłem jazdę na 2 tygodnie, bo mnie dupa boli - Xem objechałem nieco Irlandię. P. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach