jedrekla7 4 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2018 Polecam https://www.olx.pl/oferta/bmw-xchallenge-650-2007-CID5-IDwe06z.html#7d3023f57d Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tyran 28 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2018 Sprzedasz owiewkę? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 388 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2018 Godzinę temu, tyran napisał: Sprzedasz owiewkę? Pewnie. 17500.- i w gratisie motor 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
jedrekla7 4 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2018 A ile za taką owiewkę można wziąć?Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tyran 28 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2018 43 minuty temu, jedrekla7 napisał: A ile za taką owiewkę można wziąć? Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Nie wiem.Ty mi powiedz. Jeśli ktoś myśli że dodatkowy szpej podniesie cenę sprzedaży motocykla, to się myli. Lepiej sprzedać osprzęt osobno i o tyle co się na nim zarobi, obniżyć cenę za sam motek. Wiem to z doświadczenia. Tą owiewkę masz ze stelażem? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
jedrekla7 4 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2018 Podobno 500zl za takie cudo Jest to sama owiewka bez stelaża.Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tyran 28 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2018 8 godzin temu, jedrekla7 napisał: Podobno 500zl za takie cudo Jest to sama owiewka bez stelaża. Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka Priv> Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ofca234 27 Zgłoś ten post Napisano 4 Lipiec 2018 to jest owiewka pewnie od MtBikera. Mam do tego stelaż i lampy. I samą owiewkę też. Mogę to sprzedać, bo zamierzam mieć inną. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach