żeglarz 1 018 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2018 Ahoj, po dluuugiej i wnikliwej diagnozie stwierdzono ze moj , osobisty rumak ,zway zoltodziobem, na powrocie ze zlotu bieszczadzkiego mial zawal serca. Serce mu peklo, a w zasadzie zatarlo.... wal korbowy sie przytarl , gdyz mialem za malo oleju , w glowie tez. smieszno-smutna historia, przed zlotem probowalem olej wymienic ale ukrecilem srube spustowa, i juz nie bylo czasu... pomyslalem, dobra na zlot i spowrotem damy rade, no .. nie dalismy . chciaz zabraklo z 300km. ponosc mozna reanimowac , ale sluszniej chyba silnik wymieniec. Wiec temat dla kogos kto ma, umie i lubi... ja tematu nie ogarne, o diagnozie dowiedzialem sie w piatek , na razie jeszcze nie wytrzezwialem, ale pewnie do poniedzialku dam rade. czesc z Was zna zoltodziona z kilku zlotow. nie jest to perla dzikiego zachodu ani oswojonego wschodu. ale dzielnosc morska ma! W zimie okleilem metoda chalupniczo-suszarkowa plastiki, czarna folia typu carbon, bo mial kolor jasnoniebieski/blekitny - jeden kolega mowil ze pedalski - akurat z tym sie nie zgodzilem, ale kolor mnie zmeczyl i chciem dodac mu nieco charakteru Brudnego Harego. jak ktos zainteresowany to zapraszam - cena 3000PLN. chlip chlip https://photos.app.goo.gl/BzGYhUQxQPXtcwJbA Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 512 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2018 Dzieci w cenie? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Kojot 48 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2018 Szkoda sprzeta bo wyglada sympatycznie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 567 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2018 Szkoda sprzeta bo wyglada sympatycznie. Mam nadzieję że nie piszesz i tej niebieskiej skodzie P.s. Żeglarz... opis mnie urzekł Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
żeglarz 1 018 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2018 Chwilowe rezerwejszyn.Sent from my SM-G950F using Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
nokian66 1 262 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2018 Masz ABS na pokładzie?...jak tak to ja drugi w kolejce Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
żeglarz 1 018 Zgłoś ten post Napisano 26 Sierpień 2018 Abs ma ale...Moto znalazlo juz nowego wlasciciela. Wiec prosze wlodarzy forumowych zamknac temat. Sent from my SM-G950F using Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach