Gandalf 52 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2018 Hej wszystkim. Gandalf z Sieniawy koło Łagowa Lubuskiego się kłania. Dopełniłem forumowej formalności, to teraz może napiszę coś o sobie. Na innych forach znany pod nickiem Wojciech z Lechii, tutaj coś nie chciało mnie zarejestrować. A ze na paru innych forach stoi żem Gandalf(ksywka jeszcze z czasów liceum) to i oto jestem. Rocznik 87( ja, nie moto), podobno najlepszy. Od roku pasjonat szeroko pojetego adv, od zawsze milosnik błąkania się tu i tam. W kwesti motocykli. Były: Honda Hornet 600, Yamaha Fazer 600, Yamaha Tw 125, Honda Transalp 600 no i obecnie BMW F 650 GS, tadam..... A to ci niespodzianka.... Sie nie spodziewaliscie co nie...hyhyhy Nie lubie zbyt długo pisac o sobie, dlatego zapraszam na jakies ognisko z elementem baśniowym i zupką z kociołka. Mieszkam razem z cudowną małżonką i dwójką przekochanych szkrabów w domu na wsi z dużym ogrodem. Namiot jest gdzie rozbic, ławkę bujaną mam koło miejsca na ognisko. Full wypas. Ol inklusif. Gwarantuje klimat. Ehhh te przegadane noce przy ognisku. Świat przyspiesza, a tu u mnie zagina się czasoprzestrzeń i wszystko płynie wolniej. A i pojeździć jest gdzie. A przy ognisku, przy okazji, chętnie opowiem o sobie. Pozdrawiam i wysyłam dużo światla, jak na Maga przystało Ave 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 8 381 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2018 Witaj Do zobaczenia na trasie P.S. Najlepszy rocznik z 8 na początku to 85 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
żeglarz 1 018 Zgłoś ten post Napisano 29 Sierpień 2018 Ahoj, Gandalf! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JMG 138 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2018 WitajWysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 487 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2018 Siemka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Reniaaa 451 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2018 Witaj :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Filip145 12 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2018 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 2 874 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2018 Witaj !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FALCON 5 904 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2018 cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
voco 104 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2018 Hej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 1 889 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2018 Cześć Wysłano na Berdyczów... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Ghost 611 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2018 Cześć ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 019 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2018 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 6 218 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2018 Cześć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
hans1 573 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2018 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 7 645 Zgłoś ten post Napisano 20 Wrzesień 2018 Powitać z Wrocka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ahela 421 Zgłoś ten post Napisano 17 Październik 2018 Witaj. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
DanielB 71 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2018 Cześć! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach