BrunoJ 960 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2022 2 godziny temu, mario2007 napisał: Na szczęście mnie poza Felicją nic takiego nie spotkało. Poza katastrofalną pozycją kierowcy , hałasem nie do zniesienia przy otwartym oknie to w sumie był niezły pojazd Jak ktoś na Skodę narzeka, to znaczy że kaszlem nie ujeżdżał... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 085 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2022 Kaszlaka nie kupiłem z wyrachowania - było mnie stać w 1988 na 9-letnią zastawę 1100p i ten kierunek był dla mnie ok . Kaszlaka sąsiadki ujeżdżałem dość długo więc miałem skalę porównawczą - szczerze podziwiam entuzjastów tego modelu ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
artex 8 445 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2022 Był taki okres, że mi się mega podobały, potem się bardzo temu dziwiłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 461 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty 2022 4 godziny temu, artex napisał: Był taki okres, że mi się mega podobały, potem się bardzo temu dziwiłem To tak jak niektórym ich małżonki, a potem nierzadko eksmałżonki 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 1 675 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty 2022 Yamaha Tenere RAID ma wyższa wagę o 20 kg to sporo.Jak weszła na rynek T7 to wszyscy płakali, że słaby zasięg, mały zbiornik,… to Yamaha odpowiedziała użytkownikom nowym modelem.Chociaż ja wolał bym przyczepić rotopax na te przeloty przez afrykańską pustynie co to pewnie nigdy nie będę przejeżdżał bo nie mam na to czasu a na Mazurach jakoś sobie radzę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 7 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 483 Zgłoś ten post Napisano 30 Lipiec 2022 Na T7 asfalt jest nudny. Dziś znowu 80% czasu poza asfaltemtaptarapta 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 567 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec Taka ciekawostka https://www.advrider.com/turbocharge-your-tenere-700/Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 592 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec Jak ktoś lubi zapierdalać to powie "w końcu" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 1 675 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec Ojej ile śrubek, dynksów i wihajstrów do tentegowania To pisałem ja Czarek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 567 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec Ojej ile śrubek, dynksów i wihajstrów do tentegowania To pisałem ja CzarekA później napęd porwany, zębatki wykrzywione, kostki wpourywane i silnik do naprawy .. ciekawe czy mają jakiś swap hamulców przy tej okazji? bo skoro się będzie tak odpychać, to i hamować mógłby w ogóle choć trochę Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 1 675 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec Ja myśle, że ten zestaw to do wyścigów na jedna czwartą mili, potem hamujemy silnikiem a jak silnik nie wytrzyma to spadochron To pisałem ja Czarek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 567 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień Super sprzęt Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 2 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 483 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień inne się nie wywracają? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 592 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień Adzietam Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 483 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień No wiedziałem że coś z nią nie tak taptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 256 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień Dziwne to, ile razy zaliczałem glebę to kamera była wyłączona. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 1 675 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień Naklejki bedą w standardzie To pisałem ja Czarek 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach