FLUSA 539 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2018 Sprzedam BMW F 650 GS DAKAR 2001-obecne wskazanie licznika 38735 km Motocykl posiadam od dwóch lat. Stan techniczny jak i wizualny naprawdę bardzo w porządku. Po zakupie wiele rzeczy zostało porobione m. in.: - wymiana kompletnego napędu DID +JT, (31000 km) - wymiana zestawu pompy wody i uszczelnień –oryginał, (31000 km) - wymiana płynu chłodniczego, (31000 km) - przy okazji zdjętej lewej kapy wymieniłem również komplet sprężyn sprzęgła (tarcze po pomiarze pakietu posiadały niewielkie zużycie i zostawiłem), (31000 km) - tylny zawias zdemontowany – wymiana łożysk igiełkowych, uszczelnień, tulejek wahacza (oryginał), kiwaczka również w pełni odświeżona jeśli chodzi o łożyska i uszczelnienia, - wymiana łożysk i uszczelniaczy w kołach, (31000 km) - naprawa zestawu liczników, który niedomagał w przypadku zawilgocenia (wymiana układu scalonego- opisywane na forum), (31000 km) - wymiana oleju w przednich lagach, (33400 km) - wymiana płynu hamulcowego, (33400 km) - wymiana filtra paliwa, (35800 km) - wymiana klocków hamulcowych- tył, (38320 km) W wyposażeniu motocykl posiada: gniazdo USB (podwójne), dodatkowe światła LED, deflektor DARKOJAK, uchwyt-pokrowiec na telefon, tankbag –oryginał, zestaw kufrów –boczne plus centralny-oryginał. Oczywiście olej, filtry jak i świeca, wymieniane zgodnie z zaleceniami. Bzyk naprawdę zadbany. CENA: 11 500 PLN https://m.olx.pl/oferta/bmw-f650gs-dakar-2001-CID5-IDxopDv.html/#position=1&page=2 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 512 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2018 Pod linkiem taka niespodzianka: Szukaliśmy tej strony ale nie ma jej w naszym serwisie .... 404 i takie tam .... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FLUSA 539 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2018 Hmmm u mnie otwiera...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 1 946 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2018 U mnie oki wszystko (tzn. w Tapa się otwiera i galeria też jest)Btw. Fajna maszynka, na co zmieniasz ? Wysłano na Berdyczów... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 567 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2018 No link do olx nie działa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FLUSA 539 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2018 (edytowane) No to tutaj daje jeszcze link z kompa. Tamten działa na tapa więc może ten zadziała na kompach. https://www.olx.pl/oferta/bmw-f650gs-dakar-2001-CID5-IDxopDv.html#fa08db9ccc Edytowane 22 Listopad 2018 przez FLUSA 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FLUSA 539 Zgłoś ten post Napisano 25 Listopad 2018 Co do zmiany to może coś typu z większym i mniejszym światłem z przodu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 210 Zgłoś ten post Napisano 25 Listopad 2018 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FLUSA 539 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2019 ...takie spostrzeżenie.. może ktoś coś doradzi..... kilka telefonów...już chcą kupować już wpłacać zaliczkę ..i nie dojeżdżają.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 451 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2019 Przeprowadź się do innego kraju, gdzie mieszkają poważni ludzie... A nie, to byś musiał na inną planetę 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 210 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2019 Niestety normalna norma 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 451 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2019 Bo sprzedają to się plastiki i to japońskie, chyba. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FLUSA 539 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2019 jedyny pozytyw ... na pewno tak sam od siebie nie chciałoby mi się motocykla uruchomić a tak przynajmniej zaspokoiłem swędzenie tyłka i się przejechałem ...przy okazji pseudo oględzin.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 639 Zgłoś ten post Napisano 26 Luty 2019 6 godzin temu, FLUSA napisał: ...takie spostrzeżenie.. może ktoś coś doradzi..... kilka telefonów...już chcą kupować już wpłacać zaliczkę ..i nie dojeżdżają.... Niech wpłacają i nie przyjeżdżają Czysty biznes 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FLUSA 539 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2019 (edytowane) ...nie wiem jak to napisać...aaa może tak u mnie GO (czyli TEGO)... no DAKARA .... już nie ma...;)...trochę płakałem.. są świadkowie.... Edytowane 3 Kwiecień 2019 przez FLUSA 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
atomik 432 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2019 Też bym płakał ;-)Wysłane z mojego teleportu 4 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 210 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2019 No nie trafiłeś z gif-em 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FLUSA 539 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2019 Jakiś GiF by się przydał jak pęd wiatru wyciska łzy;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 210 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2019 Tak szybko jechałeś? Że przez kask wyciskało? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FLUSA 539 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień 2019 Teraz, arthurr napisał: Tak szybko jechałeś? Że przez kask wyciskało? Goście za mną cały czas z włączonymi wycieraczkami jechali... 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FLUSA 539 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2019 No to proszę o zamknięcie..... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 512 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2019 1 minutę temu, FLUSA napisał: No to proszę o zamknięcie..... Ja to bym zamknął, ale Paweł radzi poczekać 2 tygodnie gdyby wrócił .... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FLUSA 539 Zgłoś ten post Napisano 6 Kwiecień 2019 hmm raczej nie,,, już strasznie przewędrował, zgłupiał przez ostatni czas ten piękny Dakarek .... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach