mario2007 2 196 Zgłoś ten post Napisano 14 Luty Będzie git ? Trochę pojeździłem w Shark nano na skuterze , na f700gs nie spełniał swoich zadań bo muchy mi w oczy wpadały a z szybą to było trochę duszno . 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 928 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty Ceny rzeczywiście dobre, przynajmniej na te rzeczy które mniej więcej wiem ile sa warte. Co do kasków, kupiłbym sobie w sumie dobrego Jet'a, bo i tak w zimie i okresach przejściowych już praktycznie nie jeżdżę a jak jest ciepło to mam zazwyczaj otwartą szczękę. Ma ktoś doświadczenia i coś do polecenia? W FC-moto była właśnie promocja na Arai taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Ghost 787 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty 23 godziny temu, Pawel napisał: Ceny rzeczywiście dobre, przynajmniej na te rzeczy które mniej więcej wiem ile sa warte. Co do kasków, kupiłbym sobie w sumie dobrego Jet'a, bo i tak w zimie i okresach przejściowych już praktycznie nie jeżdżę a jak jest ciepło to mam zazwyczaj otwartą szczękę. Ma ktoś doświadczenia i coś do polecenia? Ja bym łaskawym okiem spojrzał na schubertha, ma dwa modele tego typu w tym jeden z możliwością założenia dedykowanego interkomu i dołożenia pałąka pod szybą (model M1), starsze modele jakoś mi nie leżały, a aktualne wręcz przeciwnie, do tego stopnia że zanabyłem 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 512 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty Dnia 14.02.2025 o 10:57, Pawel napisał: Ceny rzeczywiście dobre, przynajmniej na te rzeczy które mniej więcej wiem ile sa warte. Co do kasków, kupiłbym sobie w sumie dobrego Jet'a, bo i tak w zimie i okresach przejściowych już praktycznie nie jeżdżę a jak jest ciepło to mam zazwyczaj otwartą szczękę. Ma ktoś doświadczenia i coś do polecenia? Ja Tobie polecę nie palić cygaretek w czasie jazdy , bo widzę .że to w tym kierunku Jeździj jak biały człowiek w kasku szczękowym , a nie jak dostawca kanapek na rowerze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty Ja Tobie polecę nie palić cygaretek w czasie jazdy , bo widzę .że to w tym kierunku Jeździj jak biały człowiek w kasku szczękowym , a nie jak dostawca kanapek na rowerze Niech każdy robi to co uważa za dobre dla siebie nie patrząc co inni mają na ten temat do powiedzenia. Jak będę duży to może kupię Harleya i będę jeździł w orzechu jarając cygaro jak czarny, mam wyjebane na to co mysla inni. I może kanapki będę dostarczał, bo na emeryturze to może będzie praca marzen Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 196 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty Dałem bratu tego sharka i jest zadowolony. Schuberth jakieś dziwne pieniądze kosztuje , tyle co szczękowy ale nie miałem na łbie to się nie wypowiem co do reszty. Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 7 104 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty (edytowane) Taka ciekawostka ... https://youtu.be/Y8LUhO4PmIA?si=5MK30mYK6TZiEnLm Tak przy okazji ceny części do japońskich moto w PL są często dwu a nawet trzykrotnie wyższe niż w Japonii. Płacąc VAT plus cło wychodzi dużo taniej, przekonałem się o tym kupując trochę puzli do SR 500 przy której sobie dłubię ... Przegięciem cenowym było koło pasowe do jakiegoś wariora 1800 czy jakoś tam, które kupowałem dla koleżki u nas ponad 4 tysie, u nich ok 1200 pln ... Edytowane 15 Luty przez Dziadek 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 765 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 10 godzin temu, Dziadek napisał: Taka ciekawostka ... https://youtu.be/Y8LUhO4PmIA?si=5MK30mYK6TZiEnLm Tak przy okazji ceny części do japońskich moto w PL są często dwu a nawet trzykrotnie wyższe niż w Japonii. Płacąc VAT plus cło wychodzi dużo taniej, przekonałem się o tym kupując trochę puzli do SR 500 przy której sobie dłubię ... Przegięciem cenowym było koło pasowe do jakiegoś wariora 1800 czy jakoś tam, które kupowałem dla koleżki u nas ponad 4 tysie, u nich ok 1200 pln ... Jak na trzy miesiące szperania, szukania to niewiele precyzyjnych wyjaśnień. 40 minut słuchania, żeby na końcu usłyszeć "ja nie wiem..." Nic o kursach walut w danym kraju, polityce rabatowej dla importera za wielkość sprzedaży i inne takie... Materiał o tyle ciekawy, że zwraca uwagę o możliwości kupna taniej, ale nie wyjaśnia dlaczego tak jest i czy są obiektywne tego przyczyny. Vat, cło, akcyza... to nie wszystkie składniki cenowe. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 7 104 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty @Jarek zgadza się w tym materiale nie ma wyjaśnień dlaczego tak jest, sam z ciekawości sprawdziłem niektóre ceny różnych marek i rzeczywiście modele w granicach 50-60 tys. PLN bywają tańsze w Czechach o 8-10 tys. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 765 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty Oki, oki... ale mnie irytują takie dęte jutubowe długie filmiki z parciem na klikanie, a nie dogłębnie wyjaśnienie istoty problemu. Wystarczyło "krzyknąć"... ludziska w Czechach nowe motocykle są tańsze. Tu macie przykładowe ceny, a tu przykładowe miejsca... Dlaczego to nie wiem, ale jak was to interesuje to poszperajcie sobie... I po minute byłoby po sprawie, ale wtedy reklamy by się nie zmieściły i by Panu nie zapłacili. Takie to czasy nastały I takich fachowców coraz więcej... 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec Zestaw Kufrów Vario do K50 3000 zł · Na stanie Opublikowano w: Aleksandrów Kujawski Stan Używane, w dobrym stanie Sprzedam komplet kufrów Vario do BMW R 1200 GS K50. W pełni sprawne. Stan widoczny na zdjęciach. Zapraszam do zakupu. 5 zero zero 29 sześć 78 zero Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 812 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec Zestaw Kufrów Vario do K50 3000 zł · Na stanie Opublikowano w: Aleksandrów Kujawski Stan Używane, w dobrym stanie Sprzedam komplet kufrów Vario do BMW R 1200 GS K50. W pełni sprawne. Stan widoczny na zdjęciach. Zapraszam do zakupu. 5 zero zero 29 sześć 78 zero Przyznałbyś się że to Twoje a nie że Aleksandrów jakiś.. cxy coś Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec Przyznałbyś się że to Twoje a nie że Aleksandrów jakiś.. cxy coś Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaJa nie sprzedaje na klamoty, Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 579 Zgłoś ten post Napisano 11 Marzec (edytowane) Dnia 14.02.2025 o 10:57, Pawel napisał: Ceny rzeczywiście dobre, przynajmniej na te rzeczy które mniej więcej wiem ile sa warte. Co do kasków, kupiłbym sobie w sumie dobrego Jet'a, bo i tak w zimie i okresach przejściowych już praktycznie nie jeżdżę a jak jest ciepło to mam zazwyczaj otwartą szczękę. Ma ktoś doświadczenia i coś do polecenia? ja i @Bodek kupowaliśmy tam ciuchy touratecha, też bez problemu, tyle że rozmiary dziecięce. Edit: ah, shit, pytanie było o doświadczenia z kaskami, nie sklepem Więc nie mam Edytowane 11 Marzec przez xel 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 3 177 Zgłoś ten post Napisano 11 Marzec Oki, oki... ale mnie irytują takie dęte jutubowe długie filmiki z parciem na klikanie, a nie dogłębnie wyjaśnienie istoty problemu. Wystarczyło "krzyknąć"... ludziska w Czechach nowe motocykle są tańsze. Tu macie przykładowe ceny, a tu przykładowe miejsca... Dlaczego to nie wiem, ale jak was to interesuje to poszperajcie sobie... I po minute byłoby po sprawie, ale wtedy reklamy by się nie zmieściły i by Panu nie zapłacili. Takie to czasy nastały I takich fachowców coraz więcej... Kiedyś YouTube promował filmy krótkie ale teraz musi być długi, żeby można było wpleść w niego kilka reklam. Jednym słowem jak by nakręcił ten sam materiał w 3 minuty to film nikomu by się nie wyświetlał i zginął by w mroku internetu. ↬ ⇢ ↝ 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 928 Zgłoś ten post Napisano 11 Marzec Jakby ktoś małżę chciał doposażyćBMW GS Rallye Air Damen Jacke GR 40https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/bmw-gs-rallye-air-damen-jacke-gr-40-neu/3023340624-306-7532?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_androidParę rzeczy mataptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 765 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec Czego to chińczyk nie ma w ofercie.... Na Temu takie coś i inne. To 22,30 zł 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 975 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec Ja pierdole, bez aplikacji nie da się zobaczyć, a wyjść z tych otwierający się kolejnych ekranów - masakra... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 748 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec Walnij ,,Mamrota,, łatwiej Ci pójdzie 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 23 Kwiecień BMW F650 GS Dakar Marcin Pergół · proonSesdt1ai8t5lt2h9im5mg720c5lgm11167m94tnh u4m4t87l8i8gmt · Zostały dwie nowe dzwignie hamulca i sprzegła może komuś się przydadzą 100p Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj https://www.klaravik.se/auktion/produkt/2604988-motorcykel-honda-cbx/?media_type=video&utm_source=facebook&utm_medium=paid_social&utm_campaign=conversion_buy_utland&utm_content=adv+shop_all_objects&fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMABhZGlkAAAGFfHmkmEBHp0g6MiABIpDR-mMeGvLgCmc0JUmQzhqSK5R4rRbE9ElJZ2MXyblksvhFGRR_aem_zBhFm9AOUjIQEPDfCLuTqA&utm_id=6568306035481&utm_term=6568306035281 Szuka ktoś klasyka? Jutro koniec licytacji ale jest ustawiona cena minimalna. Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 765 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec https://pl.aliexpress.com/item/1005007002241480.html?spm=a2g0n.detail.platformRecommendH5.6.6bec176dyWgu70&gps-id=platformRecommendH5&scm=1007.40196.439370.0&scm_id=1007.40196.439370.0&scm-url=1007.40196.439370.0&pvid=c2bbc87a-d91b-4546-b892-d01e640c038e&_t=gps-id:platformRecommendH5,scm-url:1007.40196.439370.0,pvid:c2bbc87a-d91b-4546-b892-d01e640c038e,tpp_buckets:668%232846%238116%232002&pdp_ext_f={"order"%3A"21"%2C"eval"%3A"1"%2C"sceneId"%3A"8499"}&pdp_npi=4%40dis!PLN!63.86!58.39!!!120.90!110.55!%4021038e1e17501420578452768e9913!12000039012670105!rec!PL!4644929949!XZ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach