DarekRajder 26 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2019 Witam i pozdrawiam Wszystkich. Mam na imię Darek. Od środy jestem posiadaczem BMW F 650 rocznik 1995 z 45 tys. przebiegu. Jestem z Ostrowca Świętokrzyskiego. Do tej pory jeździłem chińskim Romet ADV 150 oraz Suzuki GN 250 przerobionym na scramblera. Przychodzę tu z forum Kompania ADV, które z kumplami współtworzymy. Obecnie wielu jego członków jest w fazie przesiadania się na większe maszyny. Ja wybrałem eFkę i po pierwszych 120 km baaardzo przypadliśmy sobie do serca. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 1 889 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2019 Cześć Wysłano na Berdyczów... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
FALCON 5 904 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2019 hey Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 487 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2019 Czołem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
hans1 573 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec 2019 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
konrad.wegrzyn 192 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2019 Hej! Gratuluje zakupu! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
DarekRajder 26 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2019 Dzięki, dzięki. Dzisiaj niesamowity wybuch wiosny. Słońce i plus 12 rano, więc kolejna setka km będzie. Motocykl sprawuje się bardzo dobrze. Wróciłem wieczorem i zauważyłem że prawdopodobnie padł czujnik stopu albo kabelki nie łączą. Dzisiaj popatrzę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 019 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2019 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
krzyzak 288 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2019 Hej. Witaj i udanego użytkowania! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
DarekRajder 26 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2019 Dzięki, naprawdę fajne moto. Dzisiaj pomimo wiatru na krajówce całkiem dobrze zniosło boczne podmuchy. Obawiałem się trochę braku wskaźnika biegów ale po 10 minutach wyczułem i jego brak nie jest żadnym problemem. Obojętnie na jaki bieg się zrzuci silnik z obrotami zawsze się podnosi do akcji. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 388 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2019 Witaj.Ride, eat, sleep, repeat! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 8 382 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec 2019 Hej !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 413 Zgłoś ten post Napisano 18 Marzec 2019 Siema! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach