Gandalf 52 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2019 Siemanko Sprzedam małżowinkowego singla. Przebieg 34 tys, oryginalnego nalotu. Polski salon. 3 właściciel. Dzisiaj moto odebrane po regulacjach. Wszystko poczyszczone, poregulowane. Nic tylko nie spać, zwiedzać zapier@#$ać. Napęd zdrowy, oponki też. Link do aukcji na olx https://m.olx.pl/oferta/bmw-f650gs-salon-polska-CID5-IDACChT.html#position=5&page=1 Dla forum i z polecenia oddam z pełnym bakie wachy i flaszką Danielsa co by się dobrze sprawował Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Gandalf 52 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2019 Up. Pozdrawiam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Gandalf 52 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2019 Nie mogę coś zedytować. Dla szczęśliwego nabywcy oddam w gratisie kask Shark Air S500 M niebieski, komplet RST Adventure pierwszej generacji ja mam 170, ale myślę że i 180 będzie wygodnie, oraz buty Alpinestars SMX ileśtam(chyba 4, rozmiar 41). Idę w harrego 883, szkoda, żeby się kurzyło w szafie. Pozdro600 Lewa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bodek 3 614 Zgłoś ten post Napisano 9 Wrzesień 2019 „... negocjacje i dywagacje przy oględzinach. Szanujmy swój czas.” None of my business, ale mnie coś takiego zniechęca w opisie. Ja bym to wywalił. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach