_wheelieman_ 3 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2020 Witam wszystkich forumowiczów. Od wczoraj stałem się (mam nadzieję szczęśliwym) posiadaczem BMW G650 Xmoto z 2008roku. Moje imię to Radek. Na dzień dobry do wymiany mam uszczelkę pokrywy alternatora i mam nadzieję że tylko do regulacji linkę sprzęgła a nie do wymiany całe sprzęgło aczkolwiek mam nadzieję że znajdę tu informacje na ten temat jak to zrobić i gdzie szukać części. Jeszcze raz CZEŚĆ wszystkim i pozdrawiam. P.S załączam zdjęcie mojej maszyny 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 7 645 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2020 Powitać z Wrocka Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 103 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2020 Witam wszystkich forumowiczów. Od wczoraj stałem się (mam nadzieję szczęśliwym) posiadaczem BMW G650 Xmoto z 2008roku. Moje imię to Radek. Na dzień dobry do wymiany mam uszczelkę pokrywy alternatora i mam nadzieję że tylko do regulacji linkę sprzęgła a nie do wymiany całe sprzęgło aczkolwiek mam nadzieję że znajdę tu informacje na ten temat jak to zrobić i gdzie szukać części. Jeszcze raz CZEŚĆ wszystkim i pozdrawiam. P.S załączam zdjęcie mojej maszyny Cześć, Przsrabialem temat sprzegla w g650. Zajęło mi to trzy miesiące . Napisz co się dzieje zanim będziesz inwestowal w kolejne rzeczy Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 460 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2020 Cześć. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 413 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2020 Siema! 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 6 218 Zgłoś ten post Napisano 11 Maj 2020 Cześć. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 2 874 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj 2020 Witaj !!! 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
hans1 573 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2020 Cześć 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 019 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2020 Witaj Dnia 11.05.2020 o 17:40, Pawel napisał: Cześć, Przsrabialem temat sprzegla w g650. Zajęło mi to trzy miesiące . Napisz co się dzieje zanim będziesz inwestowal w kolejne rzeczy Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Paweł,to Ty miałeś jakiś motocykl aż przez trzy miesiące 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 388 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj 2020 Cześć. Używaj przecinków, bo prawie się udusiłem czytając. Ride, eat, sleep, repeat! 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
konrad.wegrzyn 192 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2020 Heja! 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
strażowy 920 Zgłoś ten post Napisano 17 Maj 2020 Dnia 11.05.2020 o 17:32, _wheelieman_ napisał: ... załączam zdjęcie mojej maszyny Radek, a z męskimi kołami nie było ??? ….. tak poważniej - fajna baza na powariowanie po czarnym, dopieścisz tu i tam i będzie petarda ps ...jeśli to nie tajemnica - wielo grajcarów potrza na takiego stwora ? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bodek 3 614 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2020 11 godzin temu, strażowy napisał: Radek, a z męskimi kołami nie było ??? Też mi się wydawało, że gdzieś już takie widziałem. 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
_wheelieman_ 3 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj 2020 Dnia 16.05.2020 o 23:59, Jezier napisał: Cześć. Używaj przecinków, bo prawie się udusiłem czytając. Ride, eat, sleep, repeat! Sorry , poprawię się 11 godzin temu, strażowy napisał: Radek, a z męskimi kołami nie było ??? ….. tak poważniej - fajna baza na powariowanie po czarnym, dopieścisz tu i tam i będzie petarda ps ...jeśli to nie tajemnica - wielo grajcarów potrza na takiego stwora ? Na żywo kolor jest bardziej męski a koszt tego stwora to - 11500 polskich cebulionów ;D 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 2 874 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj 2020 Witaj !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 487 Zgłoś ten post Napisano 24 Maj 2020 Lewa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 388 Zgłoś ten post Napisano 7 Czerwiec 2020 Dnia 11.05.2020 o 17:40, Pawel napisał: Cześć, Przsrabialem temat sprzegla w g650. Zajęło mi to trzy miesiące . Napisz co się dzieje zanim będziesz inwestowal w kolejne rzeczy Majster, majster ... jo to som zrobie - dejcie mi ino 7 ludzi ... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach