KaeS 10 464 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2020 Zaraz po zlocie w Wygorzelu razem z @Mario 6na9 tak ad hoc, bez napinki się wybraliśmy się w Zachodniopomorskie, nasz cel: jak najwięcej stali, betonu, czerwonej cegły i postsowieckiego miasta. Hektolitry wody i piwa w upale wypite wyparowały rękawami, prawie 10 kilometrów w ogromnych trzcinach i jeszcze wyższych trawach po bezdrożach za Urlichem przejechane, kawałek historii lat ostatnich namacalnie przybliżone, fabryka benzyny zdobyta, schrony po SS20 także, kilka ruin pałaców i kościołów oraz pozostałości po sowietach odwiedzone, trochę też przejechane (ponad 1900 km) i jak zawsze dobrze się bawiłem bo kompan jest nie tuzinkowy a powiem szczerze, że na zwiedzanie i łażenie po zabytkach ruinach i gruzach zacięty bardziej jak ja. Opisywał miejsc nie będę bo nie chcę być znów Czubówną - tak, tak @dakarowy a jak było i co było zobaczyć możecie w tym krótkim wrzucie sami. @Mario 6na9 dzięki za zaproszenie, co tam będę się rozpisywał, wiesz jak było i do następnego! Pewnego dnia byliśmy w pobliżu tego leśnika, nie wypadało aby się z nim nie spotkać. 18 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Arthur71 2 676 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec 2020 Przy okazji wątek inspiracja dla Jasinka Poslaná z telefonu bez zdravého rozumu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 8 349 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2020 Bardzo ładnie 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 390 Zgłoś ten post Napisano 3 Lipiec 2020 Krótko... chamstwo i drobnomieszczaństwo Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach