Piotrusz 1 310 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2020 Hondzi już nie ma, plany jeżdżenia w tym sezonie zdecydowanie ograniczone, ale jednak coś w garażu musi stać no i ........ zawitał taki projekcik, wymaga jeszcze trochę pomysłów, ale kształt robi się fajny 9 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 807 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec 2020 Nada się. Ride, eat, sleep, repeat! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
strażowy 920 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2020 sam przerobiłeś oryginał "ceglany" ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2020 Hondzi już nie ma, plany jeżdżenia w tym sezonie zdecydowanie ograniczone, ale jednak coś w garażu musi stać no i ........ zawitał taki projekcik, wymaga jeszcze trochę pomysłów, ale kształt robi się fajny K100? Fajny, byle się nie okazał projektem zima tu Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
strażowy 920 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2020 Godzinę temu, Pawel napisał: K100? Fajny, byle się nie okazał projektem zima tu ojtam ojtam, widać że fotelik trza zarzucić i już można letko testować Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 181 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2020 K75 ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 649 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2020 Niezły kierunek... no fajny czoper Piter Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotrusz 1 310 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2020 To K75, żaden czoper, zawias fabryczny. Zdjęcie robione na podjeździe i dlatego takie wrażenie.Kupiłem w takim stadium, kolega go robił więc wiem ci i jak .Wysłane z przestworzy 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 465 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2020 Przedni reflektor nie jest jakby od pierwszej wersji ETZ jeszcze na żarówki "bańki" R2 ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 2020 żarówki "bańki" R2 ?Tak zwana H bańka Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotrusz 1 310 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2020 Powoli, ale prace koncepcyjne trwają ... 9 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
strażowy 920 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2020 ...plizzz, nie rób z tego "koreańczyka" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach