Aron 7 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2020 Koła zdjęte, jutro założą mi w serwisie. Nie na moje nerwy łyżkowanie Nie mniej warto było spróbować. Teraz wiem! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 2 874 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2020 Witaj !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Aron 7 Zgłoś ten post Napisano 23 Wrzesień 2020 Takie prace ostatnio weszły. Założyłem osłony na lagi i doszły gmole. Aktualnie czekam na szybę do przodu oraz kombinuję nad uchwytem do kratki na telewizor. Niedługo zdjęcia. Dziś odwiedziłem żwirownie co by nauczyć się jazdy w piachu. Bardzo ciekawe doświadczenie, a i kilka skoków zaliczyłem takim, niby ciężkim, niby słabym Funduro. Świetny uniwersalny motocykl. Chciałem iść w kierunku Hondy XRV750 lub GS1150 i chyba zrezygnowałem. 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Aron 7 Zgłoś ten post Napisano 13 Październik 2020 (edytowane) Kolejne "modyfikacje" u mnie w BMW. Nie wiem szczerze mówiąc, czy mogę się chwalić tutaj, czy wrzucać gdzieś indziej moje relacje (a może są niemile widziane?), żeby nie otrzymać orderu złotej łopaty wątku w "tematach przywitalnych" Doszła szyba, parę naklejek osłony dłoni oraz już gotowe osłony lag. Najbliższa praca to ponowna (tym razem poprawna) wymiana oleju oraz wymiana napędu. Z takich podstaw zrobilibyście coś jeszcze? Dobrego tygodnia! Edytowane 13 Październik 2020 przez Aron 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 413 Zgłoś ten post Napisano 14 Październik 2020 Ja to bym pojeździł, ale dlatego, se mechanicznie nic nie umiem zrobić :-DWytapatalkowane z magicznego pudełka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach