danielu11 10 Zgłoś ten post Napisano 3 Styczeń 2021 witm wszytskich forumowiczów, mam na imię Daniel Jestem z mazur i od wczoraj jestem szczęsliwym posiadaczem BMW F650GS. Jest to mój pierwszy poważny motocykl Mam nadzieje sie duzo nauczyć dzieki współpracy z wami Poazdrawiam i do usłyszenia Aha i zapraszam na mazury Mieszkam baaardzo blisko WILCZEGO SZANCA, miejsca przyjaznego motocyklistom 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 708 Zgłoś ten post Napisano 3 Styczeń 2021 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 7 645 Zgłoś ten post Napisano 3 Styczeń 2021 Powitać z Wrocka Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 388 Zgłoś ten post Napisano 3 Styczeń 2021 3 godziny temu, danielu11 napisał: Aha i zapraszam na mazury Mieszkam baaardzo blisko WILCZEGO SZANCA, miejsca przyjaznego motocyklistom Witaj! Fajnie, jak podasz datę i wskażesz miejsce to pewnie wpadnie ze 70 osób. Zatem kiedy i gdzie? Najlepiej już od czwartku ... z tym, że gdzieś w niedzielę koło południa możesz planować wolne ... 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 460 Zgłoś ten post Napisano 3 Styczeń 2021 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 487 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2021 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 019 Zgłoś ten post Napisano 4 Styczeń 2021 Witaj. Obawiam się,że niczego dobrego się od nas nie nauczysz 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
konrad.wegrzyn 192 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2021 Cześć, szykuje się niezła miejscówa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
kordi 164 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń 2021 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 413 Zgłoś ten post Napisano 8 Styczeń 2021 Siemano! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
hans1 573 Zgłoś ten post Napisano 10 Styczeń 2021 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Tooc 3 Zgłoś ten post Napisano 10 Styczeń 2021 Cześć Nowy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 2 874 Zgłoś ten post Napisano 10 Styczeń 2021 Witaj !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
danielu11 10 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2021 (edytowane) A tak na poważnie to od kolejnego sezonu planuje postawić domek lub dwa i wynajmować Miejsce dobre do wypadów motocyklowych Na terenie posesji chce zrobić miejsce do mycia i małych bieżących napraw z niezbędnym sprzętem Jakie są jeszcze oczekiwania w trasie? Pozdrawiam i czekam na wskazowki Edytowane 11 Styczeń 2021 przez danielu11 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 708 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2021 Zimne piwooo w ciepłe dni :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
danielu11 10 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2021 Może być ze studni? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 708 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2021 7 minut temu, danielu11 napisał: Może być ze studni? Zależy czy w łikend, czy w dni robocze... Otóż kiedyś na jakimś przejściu pol-cz celnik nam opowiadał jaka jest różnica w piwach czeskich... Polskie Górole se piją piwko i inne trunki, a za potrzebą idą na powietrze i sikają do strumyka... Strumyk spływa sobie do Czech, Czesi to butelkują.... I te mocniejsze piwka są w łikend kiedy to bace więcej piją a co za tym idzie więcej sikają... A te słabsze no to już wiadomo... Idąc tym tropem mam nadzieję, że kanalizacja do studni nie podłączona, bo do piwa to i kotlet mielony by się mogł znaleźć.. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
danielu11 10 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2021 Studnia wyłącznie do chłodzenia alkoholu i do ogórków kiszonych :) 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
cykli 4 015 Zgłoś ten post Napisano 11 Styczeń 2021 Godzinę temu, danielu11 napisał: A tak na poważnie to od kolejnego sezonu planuje postawić domek lub dwa i wynajmować Miejsce dobre do wypadów motocyklowych Na terenie posesji chce zrobić miejsce do mycia i małych bieżących napraw z niezbędnym sprzętem Jakie są jeszcze oczekiwania w trasie? Pozdrawiam i czekam na wskazowki Cześć! Wiata, miejsce na grill lub ognisko. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
strażowy 920 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2021 Cze myślę że jak nie zaczniesz brać mocniejszych tabletek w ciągu 3-ch miechów, to później już będzie tylko lepiej ...bo ekipa zacna Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 6 218 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2021 Cześć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach