Rybski 0 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 14:31 Część wszystkim jestem Radek. Jestem właśnie na etapie zmiany motocykla i właśnie f650gs będzie następny (mam taką nadzieję). Stąd też rejestracja na waszym forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie jednak na razie pozostanę obserwatorem bo wiedzy o BMW nie mam żadnej a jeśli zdarzy mi się zadać głupie pytanie to z góry przepraszam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 44134 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 16:11 Część wszystkim jestem Radek. Jestem właśnie na etapie zmiany motocykla i właśnie f650gs będzie następny (mam taką nadzieję). Stąd też rejestracja na waszym forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie jednak na razie pozostanę obserwatorem bo wiedzy o BMW nie mam żadnej a jeśli zdarzy mi się zadać głupie pytanie to z góry przepraszam Część!Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 7393 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 16:35 cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1289 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 16:40 Witaj!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 5981 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 18:43 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 7569 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 20:00 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach