Dziadek 5958 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 21:44 Zakupię Yamahę SR 500 rocznik im starszy tym lepiej, w stanie oryginalnym, nie malowaną, przerabianą, zboberowaną itp . Cena do ok 15k. Gdyby ktoś miał jakiś namiar to proszę o info. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 20017 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 21:47 1 minutę temu, Dziadek napisał: ... Gdyby ktoś miał jakiś namiar to proszę o info. Mam info. Nie mam 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 5958 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 21:49 1 minutę temu, Jarek napisał: Mam info. Nie mam Dzięki !!! 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 20017 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 21:52 Ładny klasyk. Brawo Ty! Masz chłopie gust!! 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
MariuszE30 532 Zgłoś ten post Napisano środa o 06:47 Tak, dawniej to były piękne motory.Teraz to tylko gejesy i robotowe.Dziadek, kupuj będziemy jeździć.!Wysłane z mojego TGX, a przy pomocy 460 koni. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 7393 Zgłoś ten post Napisano środa o 08:18 Krzysiu jest coś na OLX, no może nie stan fabryczny ale i cena daleko od tej proponowanej przez Ciebie. O ten aparat to nawet nie wie co sprzedaje - w opisie Yamaha a w szczegółach Suzuki ze zdjęciem Yamahy Za to kilka fajnych sztuk w proponowanej przez Ciebie cenie jest u Niemca. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 5958 Zgłoś ten post Napisano wczoraj o 10:26 Dnia 13.01.2021 o 09:18, KaeS napisał: Krzysiu jest coś na OLX, no może nie stan fabryczny ale i cena daleko od tej proponowanej przez Ciebie. O ten aparat to nawet nie wie co sprzedaje - w opisie Yamaha a w szczegółach Suzuki ze zdjęciem Yamahy Za to kilka fajnych sztuk w proponowanej przez Ciebie cenie jest u Niemca. Te sztuki z olx widziałem, ta za 5900 strasznie zaszczurzona, porobić te wszystkie chromy, lakiery itd trzeba trochę wsadzić kasy i czasu, no kur... nie chce mi się i to już nie będzie fabryka. Zresztą nie chcę motka po "renowacji" Szukam czegoś całkowicie w oryginale. Np. jak ta sztuka, która była za 13,8 k do sprzedania, ale się zbyła U Niemca patrzyłem, owszem coś można znaleźć, ale to raczej temat na postcovid bo tera to ni chuchu chociaż mi się nie spieszy. A tera ide zająć się renowacją wiertarki, jakiegoś praprzodka bosza z lat siedemdziesiątych bo taka ładna jest, że żona chce gdzieś ją w pokoju położyć, albo na ścianie powiesić 3 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 1704 Zgłoś ten post Napisano wczoraj o 11:01 33 minuty temu, Dziadek napisał: Te sztuki z olx widziałem, ta za 5900 strasznie zaszczurzona, porobić te wszystkie chromy, lakiery itd trzeba trochę wsadzić kasy i czasu, no kur... nie chce mi się i to już nie będzie fabryka. Zresztą nie chcę motka po "renowacji" Szukam czegoś całkowicie w oryginale. Np. jak ta sztuka, która była za 13,8 k do sprzedania, ale się zbyła O kurde, ale ładna... Zerkaj jeszcze na angielski ebaj, tam tez czasem pojawiają się ciekawostki, a ze ściągnięciem tyle samo zachodu co z DE Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 4467 Zgłoś ten post Napisano wczoraj o 11:30 28 minut temu, Marcin_Krk napisał: a ze ściągnięciem tyle samo zachodu co z DE Już nie... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 7393 Zgłoś ten post Napisano wczoraj o 12:43 2 godziny temu, Dziadek napisał: Szukam czegoś całkowicie w oryginale. Np. jak ta sztuka, która była za 13,8 k do sprzedania, ale się zbyła I co Ty Biedny Miś byś robił z tą ślicznotką? Przecież ta laleczka na błota i ukraińskie autostrady się nie nadaje. To Krzysio ma żonę? -tak -i dzieci?" Nigdy nie wspominał. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 20017 Zgłoś ten post Napisano 21 godzin temu 6 godzin temu, arthurr napisał: Już nie... Jak to teraz wygląda? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 5958 Zgłoś ten post Napisano 20 godzin temu (edytowane) 7 godzin temu, Marcin_Krk napisał: Zerkaj jeszcze na angielski ebaj, tam tez czasem pojawiają się ciekawostki, a ze ściągnięciem tyle samo zachodu co z DE na wyspach trudno o sztukę bez rudej, a poza tym hgw jak teraz ze wszelkimi opłatami itp po brexicie łoooo tu Niemiec perełkę w pudełku sprzedaje co ją w swojej piwnicy przetrzymał 42 lata a tera mu abgasforschrifty zarejestrować już nie dadzą tylko budżet nie ten 6 godzin temu, KaeS napisał: I co Ty Biedny Miś byś robił z tą ślicznotką? Przecież ta laleczka na błota i ukraińskie autostrady się nie nadaje. dwupasmówkę mi koło nosa remontują, bedzie nowy asfalt, bede jeździł w niedziele od ronda do ronda 6 godzin temu, KaeS napisał: To Krzysio ma żonę? -tak -i dzieci?" W każdym porcie A bym zapomniał wiertarka praprzodek boscha po rozebraniu okazała się być wiertarką z 1965 roku Edytowane 20 godzin temu przez Dziadek 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 4467 Zgłoś ten post Napisano 19 godzin temu Godzinę temu, Jarek napisał: Jak to teraz wygląda? Póki co.. nie wygląda. Auta które wyjeżdżają do Anglii stoją na urzędach po kilka godzin/ dni. Importy.. trzeba jakoś zrobić deklaracje wywozową, przejechać przez port a i tak nie ma gwarancji że cię gdzieś w Belgii nie zwiną.. umowa handlowa była podpisywana na kolanie w święta.. trzeba poczekać aż jakiś system się "sam" wyklaruje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
raby 2256 Zgłoś ten post Napisano 16 godzin temu 3 godziny temu, Dziadek napisał: A bym zapomniał wiertarka praprzodek boscha po rozebraniu okazała się być wiertarką z 1965 roku Nie czuje klimatu starych motocykli ale pokaż wiertarkę może ta będzie ciekawsza Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach