aga5317 10 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 2021 Ja mam... ale o mich doświadczeniach nie chciałbym pisać tak otwarcie.Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 6 430 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 2021 Powiem Wam że takiego ruchu w przywitalni to ja nie pamiętam. Zwyczajowo - cześć, witaj i może jedno zdanie a tu proszę płeć piękna się zalogowała i koguty szaleją. 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 512 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 2021 13 minut temu, Mario 6na9 napisał: Powiem Wam że takiego ruchu w przywitalni to ja nie pamiętam. Zwyczajowo - cześć, witaj i może jedno zdanie a tu proszę płeć piękna się zalogowała i koguty szaleją. Odstąpię Ci miejsce na grzędzie ... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 6 430 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 2021 Kiedy kogut znosi jaja? Jak schodzi z grzędy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
aga5317 10 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 2021 Kiedy kogut znosi jaja? Jak schodzi z grzędy.Do czego to doszło żeby kogutek znosił jaja Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu TapatalkaDo czego to doszło żeby kogutek znosił jaja Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu TapatalkaPrzynajmniej kurą będzie lżej;)))))Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 740 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2021 10 godzin temu, Jarek napisał: Ale co Tobą kierowało, że się tutaj znalazłaś i jeszcze tutaj jesteś? Takie badanie socjologiczne przeprowadzam ... więc pytam Nie trudno jest trafić na wpis, że na tym forum wszystko zostało już napisane... Podejrzewam, że Aga urodzona w miesiącu 17 roku pańskiego 53 dowiedziała się o tym z jakiegoś pewnego źródła i postanowiła zacząć szukać... Szukać kogoś, kto przekopie się przez ten cały spam i coś wynajdzie... :-):-) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 567 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2021 Trzeba jeszcze powiadomić że przywitalnia nie nabija postów Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 740 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2021 17 minut temu, dakarowy napisał: Trzeba jeszcze powiadomić że przywitalnia nie nabija postów Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka Ale lajki daje :-) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
aga5317 10 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2021 Trzeba jeszcze powiadomić że przywitalnia nie nabija postów Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu TapatalkaAle się czepiają noooo;)Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu TapatalkaAle się czepiają noooo;)Wysłane z mojego M2007J17G przy użyciu TapatalkaDobra już siedzę cicho i nic nie piszęWysłane z mojego M2007J17G przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 592 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2021 4 minuty temu, aga5317 napisał: Ale się czepiają noooo;) Dobra już siedzę cicho i nic nie piszę Czepiasz się samej siebie ? Żeby tak np. Jarek się kiedyś sam do siebie przypieprzył 1 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 512 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń 2021 47 minut temu, Pawel napisał: Żeby tak np. Jarek się kiedyś sam do siebie przypieprzył Ale do czego by tu ... ? Jarek jest poza samooceną ... po prostu Jarek jest doskonały Np. taki ja .... 4 1 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 639 Zgłoś ten post Napisano 30 Styczeń 2021 Dzień doberek Coś mi się wydaje, że może tu się zrobić drugi wątek o smarowaniu łańcucha 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 639 Zgłoś ten post Napisano 31 Styczeń 2021 Dnia 29.01.2021 o 11:15, Jarek napisał: po prostu Jarek jest doskonały Jak każdy Jarek w tym kraju 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
hans1 573 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 2021 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach