Pawel 44690 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty Idzie nowe https://proenduro.pl/aktualnosci/bmw-r-1300-gs-bedzie-hybryda/?fbclid=IwAR0axO92TnICZhQRRPHj7YYGDucRR6td-J-xKwyt3w0t5lAQ66Nk18LC_GE 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 2779 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty Póki co, to ja widzę tylko spekulacje gościa, który nawet się nie podpisał i nawiązania do żartu sprzed paru lat... Ale ja to życia nie znam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
artex 7331 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty Klikbejt sprzedający szkolenia. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 2779 Zgłoś ten post Napisano 15 Luty Taka też myśl mnie naszła... Popierdolmy stronę o niczym, a na koniec wrzućmy linka do szkoleń.Tak się hajs robi, a nie jakaś tam, tfu! praca.Wytapatalkowano z magicznego pudełka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 4075 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty Tak zazwyczaj się dzieje z nowościami, że puszczamy informacje i czekamy na reakcję a i tak już wszystko się dzieje w tej sprawie. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach