SoD 107 Zgłoś ten post Napisano 17 Luty Odświeżam ogłoszenie, bo znalazłem jeszcze jedną sztukę. Sprzedam nową nakładkę na siedzenie, zrobione z pogrubionej siatki z dodatkiem gumy. Odkąd założyłem nigdy nie zdjąłem, latem różnica kolosalna., dupsko suche. Montaż dziecinnie prosty, pod siedzeniem łapiesz rzepy i zamontowane. Na zdjęciu rozmiar na motocyklu rozmiar S, sprzedaję L trochę większy (ten z metrówką). Cena: 75 zł, przesyłka paczkomatem w prezencie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JMG 108 Zgłoś ten post Napisano 18 Luty Ja bym się skusił. Wysłane z mojego LM-Q610.FG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
SoD 107 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 12:36 Do zamknięcia, sprzedane. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1338 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 20:06 Nie zamykaj, bo może się jeszcze jakaś znajdzie :,-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach