tortois 0 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 20:04 Cześć, mam na imię Tomek, w zeszłym roku kupiłem yamahę dt125 żeby trochę pouczyć się jeździć, wcześniej jeździłem na komarzexD Pod koniec marca zaczynam prawko na kat. A. Marzy mi się Dakar ale ze względów finansowych i małego jeszcze doświadczenia celuję w BMW f650 (bez GS). Mam nadzieję, że pomożecie mi trochę w zakupie bo do tej pory nie miałem szczęścia do maszyn silnikowych Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1338 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 20:08 Witaj. Też kiedyś miałem detetke :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 9363 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 20:32 Cześć. Ride, eat, sleep, repeat... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 2779 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 21:24 Czołem! Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 4075 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 06:22 Powitać z Wrocka Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 6073 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 15:59 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JaGrab3 105 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 18:54 Efka bardzo fajny motór.WitajSent from my SM-G970F using Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 3861 Zgłoś ten post Napisano wtorek o 19:23 Cześć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 7604 Zgłoś ten post Napisano środa o 19:01 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
NorthWest 350 Zgłoś ten post Napisano środa o 19:23 Hey, witaj w zespole! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
strażowy 726 Zgłoś ten post Napisano 17 godzin temu Cze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach