dakarowy 26 301 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2021 Jakby ktoś szukał wychuchanego auta od motocyklisty.. moje oczko w głowie https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-jetta-jetta-2-0-tdi-150km-highline-dsg-skora-biksenon-led-blink-spot-keyless-ID6EfkCu.html 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 079 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2021 Przebieg niski bo nie ma czasu jeździć Lepiej na moto się wybrać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 301 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2021 Przebieg niski bo nie ma czasu jeździć Lepiej na moto się wybrać Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo coś w tym jest Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 092 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2021 No, no ... Emisja CO2 - 120g/km - znaczy cały na zielono 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2021 I co dalej ósma klaso? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 301 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2021 I co dalej ósma klaso? Się sprzeda to się zobaczy, za chwile może jeszcze GS pójdzie pod młotek Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 22 Listopad 2021 33 minuty temu, dakarowy napisał: Się sprzeda to się zobaczy, za chwile może jeszcze GS pójdzie pod młotek Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Jak nic Harley Pan America w drodze 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 301 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2021 Lekka korekta ceny ale nie upieram się Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2021 Niski przebieg ? Biorąc pod uwagę że Dakarowy nabijasz już km na 2 motocyklach w ilościach nieosiagalnych dla większości motocyklistow i jeszcze 25kkm rocznie samochodem to ja się zastanawiam czy bywasz w ogóle w domu taptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 092 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2021 2 godziny temu, Marcin N napisał: ....ja się zastanawiam czy bywasz w ogóle w domu A co? Boisz się, że Cię zastanie w gatkach w szafie? 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2021 taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 301 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2021 Niski przebieg ? Biorąc pod uwagę że Dakarowy nabijasz już km na 2 motocyklach w ilościach nieosiagalnych dla większości motocyklistow i jeszcze 25kkm rocznie samochodem to ja się zastanawiam czy bywasz w ogóle w domu taptaraptaDoba jest długa ..a ja musze szybko żyć, bo nie wiem ile mi jeszcze zostało czasu .. jak nie wierzysz, to spytaj Pawła.. zawsze zwiedzamy na 6-tce Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2021 Doba jest długa ..a ja musze szybko żyć, bo nie wiem ile mi jeszcze zostało czasu .. jak nie wierzysz, to spytaj Pawła.. zawsze zwiedzamy na 6-tce Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaSusząc jedynki z telefonu 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 339 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2021 No jest napasiony dzik ... Qrwa ładny jest 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2021 Susząc jedynki z telefonuPrzypomniał mi się dowcip- moja córka ma same piątki- musi strasznie głupio wyglądać jak się uśmiechnietaptarapta 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 339 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2021 Tylko , że nie szarpie nery jak w VOLVO . Sam wiesz , po co zmieniać dobre 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 301 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2021 Tylko , że nie szarpie nery jak w VOLVO . Sam wiesz , po co zmieniać dobre Właśnie miałem pisać.. szkoda, że nie Volvo Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 301 Zgłoś ten post Napisano 9 Kwiecień No to ten.. mawiają że nigdy nie jest za późno Fotek nie ma, ale i tak auto jest za.je.bi.ste Sprzedam fajne auto w super stanie Ze 4 dychy bym chciał, rynek zweryfikuje jakieś 205 tyś km na budziku obecnie, zrobione praktycznie tylko przeze mnie .. drabina nie jest w cenie Zainteresowanych zapraszam na priv Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
7Greg 115 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień Dnia 9.04.2024 o 20:54, dakarowy napisał: jakieś 205 tyś km na budziku obecnie, zrobione praktycznie tylko przeze mnie Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Czyli pająków w wydechu nie ma Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 079 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień Nie ale robi się już jak turecki serial Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 301 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień Czyli pająków w wydechu nie ma Nie ma, nawet licznik znacznie przyspieszył w ostatnim czasie, a teoretycznie od maja nie będzie stygł, więc czas na zmiany Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Nie ale robi się już jak turecki serial Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk"Podłość ludzka nie zna granic" No ale cóż.. to że zwykłej zazdrości Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień Znam tego tureckiego sedana można by rzec od nowości, allegrowicza tez polecam. Zastanawia mnie to BMT, brzmi jak kanapka w sabłeju Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 723 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień Z dwojga złego lepiej że nie kebab.ride eat sleep repeat 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gal 75 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień Coś tutaj jest nie tak. Auto @dakarowy , a ani jednej muchy na masce - chyba, że z szacunku do fury tak wolno jeździł ... jak tak to polecam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 301 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień Znam tego tureckiego sedana można by rzec od nowości, allegrowicza tez polecam. Zastanawia mnie to BMT, brzmi jak kanapka w sabłeju Nie rób siary, to że masz teraz bmw nie oznacza, że możesz zapominać tak ważną technologiczno ekologiczną terminologię vw Blue Motion Technology cokolwiek by to nie znaczyło Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach