artex 8 422 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2021 Godzinę temu, Pawel napisał: a do których z tych danych aparat państwowych nie miał wcześniej dostępu? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2021 10 minut temu, artex napisał: a do których z tych danych aparat państwowych nie miał wcześniej dostępu? Kto, czym, kiedy gdzie jechał i w jaki sposób płacił Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
artex 8 422 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2021 2 minuty temu, Pawel napisał: Kto, czym, kiedy gdzie jechał i w jaki sposób płacił Mogę ci kupić bilecik jak to zapewni spokój ducha. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2021 W dupie mam ten bilecik, forma mnie irytuje 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 5 901 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2021 Tak jeszcze sobie pomyślałem że skoro masz mieć non stop włączony telefon to przecież też można sprawdzić np. prędkość, czy nie zatrzymałeś się w niedozwolonym miejscu. Na razie bez konsekwencji ale kto wie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2021 5 minut temu, Mario 6na9 napisał: Tak jeszcze sobie pomyślałem że skoro masz mieć non stop włączony telefon to przecież też można sprawdzić np. prędkość, czy nie zatrzymałeś się w niedozwolonym miejscu. Na razie bez konsekwencji ale kto wie. Narzędzie jest wiec wystarczy wprowadzić kolejne funkcjonalności. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 7 864 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2021 Predzej czy później nas to czekaWiekszość nowych aut i tak ma moduł gpstaptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Karson 1 011 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2021 9 godzin temu, Pawel napisał: Ja nie rozumiem ? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 7 864 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2021 A co na to wróżbita Maciej i szeptuchy? taptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2021 A co na to wróżbita Maciej i szeptuchy? taptaraptaW Sączu Nowym śpiewają z radości z telefonu 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 7 864 Zgłoś ten post Napisano 2 Grudzień 2021 w Starym Sączu ;-) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2021 Dnia 1.12.2021 o 19:37, Marcin N napisał: dlatego jedynym rozsądnym rozwiązaniem na chwilę obecną jest apka eToll Bilet, Czysto teoretycznie, przykład z z dzisiaj Wykupiony przejazd Wroclaw-Krakow. Na A4 jest wypadek za Opolem i musisz zjechać na DK94. Zapłaciłeś 30zl a przejechałeś za 6,99zl. ZWROTU nie ma a mandat 500zl za brak opłaty. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 302 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2021 2 godziny temu, Pawel napisał: Czysto teoretycznie, przykład z z dzisiaj Wykupiony przejazd Wroclaw-Krakow. Na A4 jest wypadek za Opolem i musisz zjechać na DK94. Zapłaciłeś 30zl a przejechałeś za 6,99zl. ZWROTU nie ma a mandat 500zl za brak opłaty. Czysto teoretycznie - nie musisz zjeżdżać. Możesz poczekać, aż służby się uporają ... 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 5 901 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2021 I doliczą Ci 5,50 zł postojowego 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 4 573 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2021 Jest kabaret. Nie ma o czym gadać. A jeszcze jak zjazdy zamykają i musisz dalej jechać bo nikt nie poinformował. Przykład z pierwszego dnia. I jeszcze trzeba za biletem jeździć. Wysłane z budki Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JaGrab3 126 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2021 Ten system jest dokladnie taki jak cale nasze państwo. Czego można było oczekiwać....wysłane z poczty 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JMG 138 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2021 Ten system jest dokladnie taki jak cale nasze państwo. Czego można było oczekiwać....wysłane z pocztyA państwo dokładnie takie samo jak obywatele...Wysłane z mojego LM-Q610.FG przy użyciu Tapatalka 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 302 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2021 https://etoll.gov.pl/ciezarowe/obsluga-klienta/miejsca-obslugi-klienta/punkty-dystrybucji/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JaGrab3 126 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2021 A państwo dokładnie takie samo jak obywatele...Wysłane z mojego LM-Q610.FG przy użyciu TapatalkaPrzynajmniej większość wyborcza....wysłane z poczty Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 302 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2021 Jak wiadomo decyzje te i owe nie spadają z Marsa, ale nie zaczynajmy wchodzić w politykę niezależnie od poglądów i emocji. Do tego służą inne obszary, miejsca ... , forum zostawmy dla pasji motocyklowej i innych spamów - bez polityki i religii. 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2021 A czwórki nie popuszczę z telefonu 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 302 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2021 5 minut temu, Pawel napisał: A czwórki nie popuszczę A przy tym burdelu można popuścić i czwórki i dwójki ... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 4 573 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2021 Jedno jest pewne w Karwianach korki się skończyły . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 302 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2021 3 minuty temu, ben napisał: Jedno jest pewne w Karwianach korki się skończyły . A tam robią jakieś wina czy co? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 4 573 Zgłoś ten post Napisano 4 Grudzień 2021 1 minutę temu, Jarek napisał: A tam robią jakieś wina czy co? Trza by Wina zapytać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach