wojtrz 2 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2022 Cześć wszystkim! Posiadacz F650 Funduro od 2 lat i Dakara od 2 tygodni pragnie się przywitać oprócz tego w stajni R6 i coś tam czasem poprzycieram kolanami (albo z rzadka dupą) na torze Spotkać mnie można głównie w offie na południe od Bielska-Białej (jak mam gorszy dzień to leżę i odpoczywam w koleinach, jak mam lepszy to Chris Birch mi zazdrości polotu ) Uszanowanko, Wojtek 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 8 313 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2022 Powitać z Wrocka Wysłane z mojego SM-A426B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 676 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2022 Cześć Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 723 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2022 CześćWysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JaGrab3 130 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2022 WitajSent from my SM-G970F using Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 079 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2022 8 godzin temu, wojtrz napisał: Cześć wszystkim! Posiadacz F650 Funduro od 2 lat i Dakara od 2 tygodni pragnie się przywitać oprócz tego w stajni R6 i coś tam czasem poprzycieram kolanami (albo z rzadka dupą) na torze Spotkać mnie można głównie w offie na południe od Bielska-Białej (jak mam gorszy dzień to leżę i odpoczywam w koleinach, jak mam lepszy to Chris Birch mi zazdrości polotu ) Uszanowanko, Wojtek Cześć - niedaleko mamy do siebie a jest i gdzie pojeździć - do zobaczenia w błocie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jerry_wwa 6 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2022 Czesc Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 787 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2022 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 248 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty 2022 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
motobandzior 23 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2022 Cześć ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 039 Zgłoś ten post Napisano 16 Luty 2022 Cześć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 3 122 Zgłoś ten post Napisano 20 Luty 2022 Witaj !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 698 Zgłoś ten post Napisano 25 Luty 2022 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach