DYROTON 1 591 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2022 Kosmiczny ale wolę oryginał, jakiś taki tradycjonalista jestem. Tanio go nie sprzedam ale najpierw wystawiam u nas. Chciałbym za niego 1650 zł. + kw. W necie wszystko gruuubo powyżej 2000 zł. Stan igła mini ryska pod napisem jak ma zdjęciu do ogarnięcia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 6 285 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2022 Zainteresowany. Puszczę priv. Ale tak ogólnie to jak prezentowałeś maszynę to chyba coś napisałem 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
DYROTON 1 591 Zgłoś ten post Napisano 27 Marzec 2022 no właśnie do Ciebie pisałem 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 395 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2022 ŚlicznyRide, eat, sleep, repeat.A oryginał masz?Ride, eat, sleep, repeat. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
DYROTON 1 591 Zgłoś ten post Napisano 28 Marzec 2022 Tak mam cały komplet Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
DYROTON 1 591 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2022 Paczka spakowana i zgłoszona może dzisiaj kurier zabierze jak nie to max jutro. Pozdrawiam 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 200 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2022 @Mario 6na9 Zamykamy czy czekamy te dwa tygodnie? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 6 285 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2022 Nie otwierałem to i nie będę zamykał. Może sobie jeszcze pogadamy. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 200 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2022 12 minut temu, Mario 6na9 napisał: Może sobie jeszcze pogadamy. Może być Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Karson 1 011 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2022 (edytowane) 5 godzin temu, Mario 6na9 napisał: Nie otwierałem to i nie będę zamykał. Może sobie jeszcze pogadamy. W tym temacie bardziej będzie wskazane mruczenie, ewentualnie darcie ryja Gratki. Edytowane 31 Marzec 2022 przez Karson 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
DYROTON 1 591 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2022 Poczekajmy za fotę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 838 Zgłoś ten post Napisano 31 Marzec 2022 2 godziny temu, DYROTON napisał: Poczekajmy za fotę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Po co Ci fota, 6na9 nie kojarzysz ? 6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 6 285 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2022 Wydech w garażu. Na razie nie będzie możliwości zamontowania więc i zdjęcia. Cytując starszego syna - ,,teraz będzie już kompletny,,. Chyba można zamknąć. DYRTON, dzięki. 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
DYROTON 1 591 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2022 Wyfug jest petarda, wali z rury jak fix ale bez dB kilera, którego masz w środku. No to kropka nad i wieku średniego….. ciekawe czy ja jeszcze jestem przed czy już po miłego, dziękuje za deal’a! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach