Jola 4 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2022 Witam Panie i Panowie, jestem od niedawna posiadaczką BMW g650gs Sertao i dopiero zaprzyjaźniam się z motocyklem. Po pierwszych 2 tys. km w tym sezonie mogę śmiało powiedzieć, że będzie to interesująca i pełna przygód znajomość. Moim kompanem wypraw motocyklowych zawsze jest mój chłopak, który pomógł mi spełnić marzenie o własnym motocyklu. Nie ukrywam też, że jako plecacek po pół godzinie podróży już niemiłosiernie się nudziłam więc znaleźliśmy na to rozwiązanie Życzę Wam i sobie pięknej pogody a resztę zabawy zagwarantujemy sobie sami :P 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2022 Cześć!Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 302 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2022 Witaj! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 4 573 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2022 Dobrej zabawy !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 5 901 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2022 Cześć. No ale żeby tak od razu z Tym chłopakiem. Szerokości. 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 705 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2022 Część. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 7 325 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 2022 Powitać z Wrocka Wysłane z mojego SM-A426B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
jasinek 5 905 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2022 Witaj na trochę pojechanym forum Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 292 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2022 CześćRide, eat, sleep, repeat. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2022 Cześć, ale o tym chłopaku to już nie musiałaś wspominać 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
DYROTON 1 587 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2022 Lewa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 2 856 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2022 Witaj !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 369 Zgłoś ten post Napisano 5 Czerwiec 2022 Czołem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 6 978 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2022 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
motobandzior 17 Zgłoś ten post Napisano 25 Listopad 2022 Witamy Cię Jolu serdecznie ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 7 864 Zgłoś ten post Napisano 27 Listopad 2022 Jadąc na plecaka Yamahą T7 wcale się nie dziwię, że szybko szukałaś innego rozwiązania taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach