tomekm 1117 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj Jak pamiętam było kilka osób (@cykli, @jasinek) zainteresowanych tematem w sierpniu (18-28.08) robię Kirgistan - 10 dni, trochę inna forma niż do tej pory - bo bez namiotów, ale ze spaniem w jurtach i gastinicach. Niezmienne jest to, że terenówki (jakby luksusowe, bo Land Cruisery), no i fajne miejsca do zobaczenia 7 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 49032 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj Jak pamiętam było kilka osób (@cykli, [mention=37]jasinek[/mention]) zainteresowanych tematem w sierpniu (18-28.08) robię Kirgistan - 10 dni, trochę inna forma niż do tej pory - bo bez namiotów, ale ze spaniem w jurtach i gastinicach. Niezmienne jest to, że terenówki (jakby luksusowe, bo Land Cruisery), no i fajne miejsca do zobaczenia Będziesz w Dąbkach w piątek? Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tomekm 1117 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj kurde, właśnie o tym rozmawiamy z Anitą kombinuje 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
żeglarz 980 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj mozna by powtorzyc ta zacna trase co rok temu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
cykli 3878 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 15 godzin temu, tomekm napisał: Jak pamiętam było kilka osób (@cykli, @jasinek) zainteresowanych tematem w sierpniu (18-28.08) robię Kirgistan - 10 dni, trochę inna forma niż do tej pory - bo bez namiotów, ale ze spaniem w jurtach i gastinicach. Niezmienne jest to, że terenówki (jakby luksusowe, bo Land Cruisery), no i fajne miejsca do zobaczenia @tomekm , w tym roku ja na pewno nie dam rady. Niestety, chociaż bardzo bym chciał... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tomekm 1117 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 2 godziny temu, żeglarz napisał: mozna by powtorzyc ta zacna trase co rok temu powtórki są nudne, znajdziemy nową mój wyjazd na razie w fazie negocjacji 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 1396 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj 15 godzin temu, tomekm napisał: kurde, właśnie o tym rozmawiamy z Anitą kombinuje Kombinuj, kombinuj - nie zapomnij o cieście 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach