Hadian 16 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2022 Montaż kufra przełożony Po małej kraksie mam urlop od moto pewnie na miesąc, a moto wymaga drobnych napraw. Może ktoś ma na zbyciu prawe lusterko? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2022 Mam dwa składane Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 397 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2022 2 godziny temu, Pawel napisał: Mam dwa składane Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka A jakie? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2022 A jakie? Składane Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2022 Drakarek się pokiereszował Zdrowia dla Ciebie!taptaraptaSkładane Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu TapatalkaA na ch... Ci dwa prawe? Nawet jeśli składane taptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Hadian 16 Zgłoś ten post Napisano 26 Maj 2022 (edytowane) W lusterku poszło tylko zwierciadło: Zniszczone lusterko @Pawel w jakiej cenie? Dzięki @Marcin N - u mnie tylko obtarcia i stłuczenia na szczęście. Edytowane 26 Maj 2022 przez Hadian Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2022 Ale to nie jest seryjne lusterko od dakara 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 464 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2022 Dokładnie tak, miałem to wcześniej napisać, no ale przecież ja się nie znam W necie ładny zamiennik można kupić za nieco ponad stówkę. Bywają nawet tańsze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 27 Maj 2022 O takie o. Sprawdź czy gwint pasuje Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj 2022 Nie były oryginalne, bo były składane i takie sobie, bo nie miały przy lustrze tej kulki do ustawiania, jak w tych Pawła. Ale to chyba jeszcze Leff zakładał. Wysłane z mojego SM-A135F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Hadian 16 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2022 @Pawel nie pasują. Plan jest taki, że wiozę to do gościa co docina zwierciadła. Po oględzinach okazało się, że brakuje mi jeszcze śruby do dokręcania łańcucha Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 464 Zgłoś ten post Napisano 29 Maj 2022 Jak można dokręcić łańcuch? Chętnie się dowiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
freestyle01 3 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2022 @BrunoJ @Pawel Cześć, posiadam Dakar po lifcie (2004r) i również planuję wymianę kufra. Prośba o informację czy jeśli zakupię stelaż, który wskazał @Pawel to trzeba będzie jeszcze dokupić płytę KAPPA K553N / GIVI M3 czy ona jest już w ramach stelaża KAPPA KR685 / GIVI SR685? "Jeśli po lifcie - Stelaż KAPPA KR685 / GIVI SR685 No i płyta KAPPA K553N / GIVI M3" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2022 Konfigurator masz na motobagaz.pl Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
freestyle01 3 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2022 @Pawel Wg. konfiguratora (wpisałem tam F650GS 2005r bo wersja dakar ma do wyboru tylko roczniki do 2003r, ale to samo co GS) wystarczy sam stelaż. W schemacie w PDF stelaża widać że jest jakaś płyta w zestawie ze stelażem. https://motobagaz.pl/index.php?controller=attachment&id_attachment=168 Ale sugerowałem się jednym z Twoich wcześniejszych postów, gdzie wskazywałeś inną płytę którą należy kupić osobno. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2022 Zadzwoń do motobazu, na pewno pomogą w doborze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
BrunoJ 988 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2022 Jesłi kufer ma mocowanie monokey, to stelaż KAPPA KR685 / GIVI SR685? ma 'wbudowaną' płytę i nie musisz dokupywać osobnej. Pasuje tylko do 2004-2007, po lifcie. Mam, używam z kufrem Givi. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2022 Dnia 21.10.2022 o 12:47, freestyle01 napisał: @Pawel Wg. konfiguratora (wpisałem tam F650GS 2005r bo wersja dakar ma do wyboru tylko roczniki do 2003r, ale to samo co GS) wystarczy sam stelaż. W schemacie w PDF stelaża widać że jest jakaś płyta w zestawie ze stelażem. https://motobagaz.pl/index.php?controller=attachment&id_attachment=168 Ale sugerowałem się jednym z Twoich wcześniejszych postów, gdzie wskazywałeś inną płytę którą należy kupić osobno. Tu go dobrze widać https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-gs-bmw-gs650-650-g-abs-f-g-g650gs-niski-przebieg-mgmoto-wlkp-ID6EPmAN.html#gallery-open Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Hadian 16 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2023 Wrzucam w końcu zamontowany kufer: https://ibb.co/RTfkYQz https://ibb.co/30gLb5t https://ibb.co/SVR8RV9 Żałuję, że nie kupiłem go od razu po nabyciu motocykla. Jeżdziłem ze 2 lata z małym oryginalnym kufrem i ten jest o niebo lepszy ze względu na możliwości. Wożę w nim dwa kaski + kurtka na górę, zdarza się zgrzewka wody czy inne ciężke graty. Do kufra nie mam zastrzeżeń. W miare wytrzymały choć nie sprawia takiego wrażenia. Przeżył kilka wywrotek z piachu bez żadnego uszczerbku. 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
freestyle01 3 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2023 @Hadian Podeślij jak możesz: - link do kufra gdzie kupiłeś - link do stelaża/płyty Z tego co się dowiedziałem stelaża nie potrzebuje tylko samą płytę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 9 742 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2023 @Pawel ty miałeś dakara po liffcie. Trzeba dopomóc koledze , bo nie wie czy musi mieć stelaż pod kufer centralny , czy nie. Czy wystarczy mu sama płyta. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2023 Jeśli to dakar po lifcie to ciekawy jestem jak otworzysz klapkę pod która jest dźwignia do zdjęcia kanapy jeśli zamontujesz płytę bez stelaża. Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 9 742 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2023 4 godziny temu, Pawel napisał: Jeśli to dakar po lifcie to ciekawy jestem jak otworzysz klapkę pod która jest dźwignia do zdjęcia kanapy jeśli zamontujesz płytę bez stelaża. Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Znaczy stelaż musi być? ( bo mi utkwiło w głowie że są tam jakieś cztery śruby montażowe, ale to może w TT tak jest) Tłumacz jak białemu. Skąd mam wiedzieć jak wygląda klapka w poliftowym. U mnie się wyjmowała do przodu. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 092 Zgłoś ten post Napisano 6 Październik 2023 No chyba, że da się sznureczek... wtedy to co innego... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
freestyle01 3 Zgłoś ten post Napisano 9 Październik 2023 Czyli do polifta trzeba stelaż i płytę. @Hadian podeslesz namiary? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach