Pawel 54 484 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2023 Na motobagaz.pl jest konfigurator.Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
BrunoJ 981 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2023 Jeśli do polifta do kufra jak na zdjęciu (Givi/Kappa) to płyta jest 'w podkowę' i schowek można normalnie otwierać. Bardzo zgrabny układ, plus bez kufra nie zalatuje plastiksem. Mam i polecam. "firmy" są wymienne, osobiście mam płytę Kappa bo była taniej i kufer Givi, bo wizualnie ciut bardziej mi się podobał. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 539 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2023 Co więcej, to dla szukających oszczędności, często można wyrwać fajne kufry na olx - ja moją lodówkę Givi Trekker Dolomiti 46 wyrwałem za coś koło 600-700 zł. Nie wyglądał super pięknie na początku, ale godzinka z wkrętarką, szmatką i pastą aluchrom potrafi zdziałać cuda 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 484 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2023 Givi i Kappa to dwa produkty a ten sam producent wiec różnica jest w wykonaniu, Kappa to produkt budżetowy a Givi spas Za tym wszystkim idzie rzecz jasna cena. Dla przykładu Givi TRK33 Trekker to to samo co Kappa KGR33 z tą różnicą że Givi ma dodatkową klapę która umożliwia dostęp do kufra bez konieczności otwierania go a Kappa tego rozwiązania nie ma, reszta dokładnie ta sama. Płyty do kufrów są dokładnie te same wiec dla przykładu Kappa KM5 to będzie Givi M5 a bez znaczka GIVI. Skoro nie widać różnicy to po co przepłacać Wracając do Singla i produktów Givi/Kappa. Z racji innej klapki zamykającej dostęp do mechanizmu otwarcia kanapy są dwa stelaże: - do modelu przedliftowego potrzeby jest stelaż GIVI 639F (Kappa K6390) oraz płyta Givi m3 (Kappa K553N) - do modelu po lifcie stelaż Givi SR685 (Kappa KR685) w którym płyta jest w komplecie. Przed liftem https://media.givi.it/XN-Prodotti/istruzioni/639F.pdf Po lifcie https://media.givi.it/XN-Prodotti/istruzioni/639F.pdf 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 9 671 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2023 7 godzin temu, Pawel napisał: Givi i Kappa to dwa produkty a ten sam producent wiec różnica jest w wykonaniu, Kappa to produkt budżetowy a Givi spas Za tym wszystkim idzie rzecz jasna cena. Dla przykładu Givi TRK33 Trekker to to samo co Kappa KGR33 z tą różnicą że Givi ma dodatkową klapę która umożliwia dostęp do kufra bez konieczności otwierania go a Kappa tego rozwiązania nie ma, reszta dokładnie ta sama. Płyty do kufrów są dokładnie te same wiec dla przykładu Kappa KM5 to będzie Givi M5 a bez znaczka GIVI. Skoro nie widać różnicy to po co przepłacać Wracając do Singla i produktów Givi/Kappa. Z racji innej klapki zamykającej dostęp do mechanizmu otwarcia kanapy są dwa stelaże: - do modelu przedliftowego potrzeby jest stelaż GIVI 639F (Kappa K6390) oraz płyta Givi m3 (Kappa K553N) - do modelu po lifcie stelaż Givi SR685 (Kappa KR685) w którym płyta jest w komplecie. Przed liftem https://media.givi.it/XN-Prodotti/istruzioni/639F.pdf Po lifcie https://media.givi.it/XN-Prodotti/istruzioni/639F.pdf Przepięknieś to Paweł wyjaśnił. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 241 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2023 Przepięknieś to Paweł wyjaśnił. Widać zna sie Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 539 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2023 Widać, że słusznie admin. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 9 671 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2023 34 minuty temu, xel napisał: Widać, że słusznie admin. ojjjjjjjjjj, tu cię fantazja poniosła 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2023 Potwierdzam Padre, potwierdzam. Kufry mam Givi, boczne stelaże Givi, centralny stelaż Kappa, tyle że różnicy w cenie jeśli chodzi o stelaże nie było, z dostępnością był problem. Przestrzegam przyszłych szczęśliwych nabywców o ograniczone zaufanie do ich nieodkręcających się, samokontrujących śrubek które dają w komplecie - o mały włos nie zgubiłem centralnego gdzieś na Suwalszczyźnie w ubiegłym roku, na szczęście niedaleko było gospodarstwo, tam gospodarz ze świetnie wyposażonym warsztacikiem, zwykłe chamskie nakrętki i podkładki sprężynowe i do*ebanie tego na amen, rozwiązało problem - do dziś trzyma. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 265 Zgłoś ten post Napisano 19 Październik 2023 Te śrubki stelaża to są z gównolitu, wymienilem je od razu na porządne z łbem walcowym.Seb, stelaż centralny masz ori Yamahy czy Givi/Kappa?Niestety do T7, stelaże Givi przez swoją budowę mocno ograniczają komfort pasażera taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2023 Dnia 19.10.2023 o 18:03, Marcin N napisał: Te śrubki stelaża to są z gównolitu, wymienilem je od razu na porządne z łbem walcowym. Seb, stelaż centralny masz ori Yamahy czy Givi/Kappa? Niestety do T7, stelaże Givi przez swoją budowę mocno ograniczają komfort pasażera taptarapta Givi. Nic nie ograniczają, tylko tak to wygląda, pasażer ich nie dotyka, żadną częścią ciała, sprawdzone przez jakies 30kkm. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 265 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2023 No moja pasażerka zdecydowanie tego nie potwierdza taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2023 18 minut temu, Marcin N napisał: No moja pasażerka zdecydowanie tego nie potwierdza taptarapta o który element stelaża dokładnie chodzi? Poka na zdjęciu. Masz stelaż Givi? Chodzi o ten pod boczne kufry czy pod centralny? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 9 671 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2023 Najpierw zamieńcie się partnerkami. Zobaczymy co wtedy będą mówiły. 9 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 265 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2023 o który element stelaża dokładnie chodzi? Poka na zdjęciu. Masz stelaż Givi? Chodzi o ten pod boczne kufry czy pod centralny?Stelaż od centralki. Masz taki sam, dokopałem się na zdjęciach. Stelaż "fabryczny" ma górne rury odgięte na zewnątrz https://images.app.goo.gl/8AdsRAupyVU5FQXr6A givi nie https://motor-sklep.pl/pl/p/Givi-SR2145-Stelaz-kufra-centralnego-bez-plyty-Yamaha-Tenere-700-19-23-Tenere-700-World-Raid-22-23/1441#galleryName=productGallery,imageNumber=1-copiedtaptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2023 Nom? I to w czymś przeszkadza pasażerce? Nie daj się w balona robić, Kaśka raczej ma na czym siedzieć, a na to nigdy nie narzekała.Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 265 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2023 Widocznie Ania to księżniczka na givi rurkach taptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Hadian 16 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2023 @freestyle01 Kufer kupiłem tutaj: kufer Sklep gdzie kupowałem płytę jest już nieaktywny ale można ją kupić np tu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
BrunoJ 981 Zgłoś ten post Napisano 29 Listopad 2023 Nie wiem czy Czesław jeszcze działa, ale zacne ceny rekompensowały dość szorstki sposób komunikacji. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
freestyle01 3 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj @Hadian prośba o podesłanie namiarów na Twój stelaż, płytę i kufer Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 301 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj Dnia 29.11.2023 o 21:19, BrunoJ napisał: Nie wiem czy Czesław jeszcze działa, ale zacne ceny rekompensowały dość szorstki sposób komunikacji. Działa. Wszystko po staremu 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Hadian 16 Zgłoś ten post Napisano 7 Lipiec Dnia 23.05.2024 o 13:05, freestyle01 napisał: @Hadian prośba o podesłanie namiarów na Twój stelaż, płytę i kufer Linkowałem parę postów wyżej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach