TomekD 0 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2022 Witajcie Moja przygoda z motocyklami BMW rozpoczęła się od modelu r1150rt z 2002 roku. Przygoda ta trwa co prawda do dnia dzisiejszego, ale zaowocowała potrzebą dołożenia do stada czegoś co będzie jednak w stanie bardziej chętnie zjeżdżać z asfaltu. Padło na F650GS a może lepiej napisać że na praktycznie wrak tego modelu z 2000r. Aktualnie trwają w garażu prace mające na celu uratowanie tego żółtego moto od zapomnienia i kompletnej ruiny. Ja niestety z tych mniej utalentowanych w zakresie mechaniki ale podobno dla chcącego niewiele jest granic. Choć tu wiedza i podpowiedzi kolegów mogą okazać się bezcenne. Za wszystkie "trywialne" problemy i pytania z góry przepraszam ale projekt musi zostać doprowadzony do szczęśliwego końca:) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 705 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2022 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2022 Cześć Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JMG 138 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2022 WitajWysłane z mojego LM-Q610.FG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 2 856 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2022 Witaj !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 6 978 Zgłoś ten post Napisano 15 Czerwiec 2022 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 369 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2022 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
motobandzior 17 Zgłoś ten post Napisano 25 Listopad 2022 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach