Ghost 589 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2022 Hej, Nie bardzo wiem co napisać bo w miarę na świeżo. Moje moto, w posiadaniu przeze mnie od 6 lat jakoś, przejechało że mną Bałkany, Alpy, jakieś Ukrainy Litwy itp. Na bieżąco serwisowane wszystko co tylko było trzeba. Tym razem zawiódł, ruszyłem w kolejna trasę i już pierwszego dnia po 30km na S19 zawiódł, najpierw obroty urosly do czerwonego pola jak miałem na liczniku ok 105km/h, chwilę później zblokowało się tylne koło i zaliczyłem solidnego szlifa. Moto poszło na lewą stronę i nie koziołkowało w przeciwieństwie do mnie. Powód? Pękł chyba seger zabezpieczający zębatkę zdawcza, nadmiar łańcucha zaplatał się na tylnej zębatce po zewnętrznej stronie a więc na śrubach mocujących zębatkę, zatrzymał skutecznie tylne koło, nie było szans tego wyratowac. Ale że motocykle nie są dla miękkich ludzi, wstałem, o trzepałem się i myślę sobie kurła po wyjeździe. Minęła doba, wiem że poza stłuczeniami nic mi nie jest, myślę dobra coś z tym moto trzeba robić. Generalnie pomyślałem że na części, remontować mi się nie chce, na jesień i tak chciałem zmieniać, ostatnio usłyszałem że przy moim szczęściu lepiej kupić coś co ma wał i przemyśle sprawę Także jest sporo dobrych części lub jak ktoś sobie całość zamarzy i nie zapraponuje wartości przedniego koła za całość też będzie spoko. Co do cennika jeszcze go nie rozpisałem https://photos.app.goo.gl/1EUi4q9ZZKmAYcjK7 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Ghost 589 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2022 A no i ten, jakieś kilkaset zdjęć wykonanych w trakcie różnych napraw: https://photos.app.goo.gl/ncS7mf7Qv7ZafyCR7 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 302 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2022 Ciekawy model suwmiarki 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Ghost 589 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2022 3 minuty temu, Jarek napisał: Ciekawy model suwmiarki Stolarska 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 302 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2022 5 minut temu, Ghost napisał: Stolarska Do mierzenia luzu łańcucha idealny. Używam ... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 364 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2022 Najważniejsze, że kierownik cały po takiej akcji. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 7 328 Zgłoś ten post Napisano 16 Sierpień 2022 Tak najważniejsze że Tobie nic się nie stało 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Ghost 589 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2022 No to pojechal: 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2022 I co teraz motorzysto? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Ghost 589 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2022 Godzinę temu, KaeS napisał: I co teraz motorzysto? Jeżdżę w kółko po rondzie, nie wiem w którym kierunku się udać 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2022 Na skuśkę najlepiej, na przełaj 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 086 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2022 No to pojechal: Bus taki jakby przyjechał po 4 .. albo co najmniej z kuframi Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Ghost 589 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2022 38 minut temu, dakarowy napisał: Bus taki jakby przyjechał po 4 .. albo co najmniej z kuframi Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Może myślał że kufry będą 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Ghost 589 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2022 1 godzinę temu, KaeS napisał: Na skuśkę najlepiej, na przełaj Ale że jak wybiorę vespe, to ciężko będzie na skuśkę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 30 Sierpień 2022 40 minut temu, Ghost napisał: Ale że jak wybiorę vespe, to ciężko będzie na skuśkę Dasz radę 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Ghost 589 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień 2022 W Lublinie trochę bida, jadę dziś do Stolycy po przymierzać się do kilku modeli 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach