wicherekwp 4 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2022 Cześć. W mojej nowej F650GS przy prędkości od 100 km/h drżą lusterka tak że nic prawie w nich nie widać ( przy 120 km/h to kompletnie nic nie widać ). Poprzedni właściciel mówił że - myślał że one tak mają. Zastanawiam się czy to wina opon ( Metzeler karoo 3 ) czy może drgań silnika. Czy ktoś z szanownych forumowiczów miał podobny przypadek? Może wie jak temu zaradzić? Lewa w górę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2022 Single tak majątaptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 092 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2022 Przypominam Ci, że od 2019 nie byłeś w Przywitalni. Niegrzeczny chłopak. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
wicherekwp 4 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2022 Jarek jakiej przywitalni? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 092 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2022 http://f650gs.pl/forum/15-przywitalnia/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 339 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2022 Nikt z nas takiego przypadku nie miał , dlatego , że mało kto dojeżdżał do 80 km/h. Także zwolnij trochę. 1 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 464 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2022 56 minut temu, Jarek napisał: http://f650gs.pl/forum/15-przywitalnia/ Tyle lat? To może potraktuj to jako zasiedzenie w dobrej wierze, nieświadome Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 092 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień 2022 2 minuty temu, KaeS napisał: Tyle lat? To może potraktuj to jako zasiedzenie w dobrej wierze, nieświadome Nie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
karvoski 6 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2022 Swoją drogą... nazwa wątku to dobry tytuł dla piosenki, albo powieści... albo klubu motocyklowego 3 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 092 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2022 Dnia 6.09.2022 o 08:09, wicherekwp napisał: Cześć. W mojej nowej F650GS przy prędkości od 100 km/h drżą lusterka tak że nic prawie w nich nie widać ( przy 120 km/h to kompletnie nic nie widać ). Poprzedni właściciel mówił że - myślał że one tak mają. Zastanawiam się czy to wina opon ( Metzeler karoo 3 ) czy może drgań silnika. Wszystkie elementy mają wpływ na rezonowanie, a co za tym idzie drganie lusterek. W tym przypadku główny powód to singiel. Ten typ tak ma. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2022 Dla poprawienia nastroju i zmiany zdania na temat przejedź się KTM np LC4 Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tomekm 1 153 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2022 mój raz jechał 100km/h i nic mu nie drżało, chyba zepsuty... Drogie Bravo... czy to mogło być dlatego, że ciągnąłem go na przyczepie? 1 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 092 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2022 1 minutę temu, tomekm napisał: mój raz jechał 100km/h i nic mu nie drżało, chyba zepsuty... Drogie Bravo... czy to mogło być dlatego, że ciągnąłem go na przyczepie? To nie miało znaczenia. Znaczenie miało, że siedziałeś dalej od lusterek, a jak wiadomo w starszym wieku widzenie, drżenie i odległość są powiązane ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 464 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2022 Wygody i komfortu się zachciało. Wicherek chyba nigdy nie jechał Starem 28, w nim to nawet jaja jadącym drżą. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 079 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2022 Śmiejecie się a tu zwykłe amortyzatory lusterek się wyjebały ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 315 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2022 Z racji wielu pewnie guma sparciała, albo piora ruda zżarła taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 540 Zgłoś ten post Napisano 8 Wrzesień 2022 3 godziny temu, KaeS napisał: Wicherek chyba nigdy nie jechał Starem 28, w nim to nawet jaja jadącym drżą. Nawet kobietom nim jadącym! 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach