Pawel 51 061 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń Pytaj @Bishop Ja tylko wklejam "igły" jak mi wpadną w oko Ten po straży wydał mi się ciekawy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 248 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń Oki, oki ... Na krótko miałem zaćmienie ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 101 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń (edytowane) I po co ta zazdrość? Edytowane 16 Styczeń przez KaeS Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 533 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń Spokojnie panowie , sytuacja opanowana (chyba). Alternator dotarł i wymieniony . Normalnie osobiście i własnoręcznie. Jutro jazda próbna. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 248 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 11 minut temu, ZWIERZ napisał: Jutro jazda próbna. Rozumie, że dzisiaj nie było promila szans na taką jazdę ... 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
cykli 3 969 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 11 godzin temu, Pawel napisał: Pytaj @Bishop Ja tylko wklejam "igły" jak mi wpadną w oko Ten po straży wydał mi się ciekawy jeżeli był używany do wyjazdów alarmowych to bym nie brał takiego wozu. Tym bardziej jeśli był wykorzystywany do holowania. Chyba że ujeżdżał go tylko sam prezes OSP i tylko na co miesięczne uroczyste odprawy... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 1 955 Zgłoś ten post Napisano 17 Styczeń I jeszcze jeden detal, zanim trafił do Straży jeździł w Policji. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 248 Zgłoś ten post Napisano 17 Styczeń 4 minuty temu, Marcin_Krk napisał: I jeszcze jeden detal, zanim trafił do Straży jeździł w Policji. Znaczy, że doświadczony życiowo - dużo widział ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 061 Zgłoś ten post Napisano 17 Styczeń Nowy kosztuje że 150, no risk no fun Wysłane przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 101 Zgłoś ten post Napisano 18 Styczeń (edytowane) 11 godzin temu, Pawel napisał: Nowy kosztuje że 150, no risk no fun Nowe Sorento za 150?.. Życzyłbym sobie takiej ceny ale niestety jak kupowałem mojego XCEEDa to już pod koniec 2020 ceny Sorento wahały się pomiędzy 185 a 240 PLN, w zależności od konfiguracji. Także ten tego, bez 200 do nowego Sorento nawet nie ma czego podchodzić. Edytowane 18 Styczeń przez KaeS Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 7 727 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń Zawsze mozna spróbować z Bronislawem https://www.ford.pl/nadchodzace-modele/nowy-bronco https://www.otomoto.pl/oferta/ford-bronco-sport-bigbend-ID6F9wEQ.html Pojemność 1,5l taptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 533 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń 1,5l i 180km - a moja toyota ma z 3l 163, że nie wspomnę o kijanie gdzie z 2l generuje się aż....... uwaga 83km oooooszzzzzzz, ale ma prehistoryczne auta 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 061 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń Zawsze mozna spróbować z Bronislawem https://www.ford.pl/nadchodzace-modele/nowy-bronco https://www.otomoto.pl/oferta/ford-bronco-sport-bigbend-ID6F9wEQ.html Pojemność 1,5l taptarapta Może warto kupić jajo inwestycje, te stare ciut droższe https://dallas.craigslist.org/dal/cto/d/kerrville-bronco-1971/7575056431.htmlWysłane przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 7 727 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń Bronco są tez z silnikem 2,7 ponoć ale pewnie bez homologacji na EUtaptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
BrunoJ 926 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń Nadroższe wersje mają silnik 3.0. To są 'zwykłe' fordowe silniki. Takie same jak w Explorerze czy Expedition. Tyle że w Europie wrzucają do tego mild-hybrydę, żeby spełniło jakiekolwiek normy. Ciekawe co wymyślą z Bronco - ale zapowiedzi są że będzie w sprzedaży w EU, więc jakoś do norm będa musieli się dostosować. Kilka tygodni temu miałem okazję siedzieć w takim, niestety bez możliwości jazdy. Fajny. Nawet bardzo fajny. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 7 727 Zgłoś ten post Napisano 20 Styczeń my przypadkiem widzielismy to cudo na parkingu i byłem przekonany że to jakaś chińska próba imitacji czegoś. No to się zdziwiłem gdy okazało się że to Fordtaptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
BrunoJ 926 Zgłoś ten post Napisano 21 Styczeń hehe, bo tak bez przygotowania jak sie zobaczy to faktycznie wygląda jak plastikowa zabawka. Ja jednak trochę studiowałem opisy i fotografie, plus widywałem równie... specyficzne auta typu Toyota FJ. Więc pierwszy szok minął i ostatecznie zaczął mi się podobać Plus trzeba pamiętać, że dość mocno nawiązuje do oryginału, który urodę miał jaką miał. Ale jakby tak patrzeć, to Defender też piękny nie jest, ani stary ani nowy. A jednak coś w sobie ma... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach