Bishop 1 002 Zgłoś ten post Napisano 9 Wrzesień 2022 Szukam auta 4x4 najchętniej w budżecie do 30k. Ktoś, coś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 002 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2022 Jakaś marka , preferencje , jakie paliwa ... Coś więcej napisz. Do czego ma służyć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 592 Zgłoś ten post Napisano 10 Wrzesień 2022 Do mszy może Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 085 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2022 Do terenu do kościoła czy szukamy SUV-a z napędem na 4 koła ? Dla mnie idealne było by Subaru Legacy H6 kombi - ma bagażnik , 4x4 i zapier ... no jedzie . Ale to moje preferencja - pytanie jakie są Twoje ??? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 592 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2022 Do terenu do kościoła czy szukamy SUV-a z napędem na 4 koła ? Dla mnie idealne było by Subaru Legacy H6 kombi - ma bagażnik , 4x4 i zapier ... no jedzie . Ale to moje preferencja - pytanie jakie są Twoje ???I czy litry. Obecnie to słaby interes Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 483 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2022 Ja nie narzekam na GV2 2.4 Wolnossące i jedzie. Stałe 4x4 a pali jak na benzynę w tym litrażu rozsądnie. Trzeba uważać na rdzę. Tylko obecnie zakup jakiegokolwiek auta to pewex.taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 592 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2022 Gv2? Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bishop 1 002 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2022 16 minut temu, Pawel napisał: Gv2? Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Pewnie o Grand Vitarę chodzi Nic sprecyzowanego nie mam. Początkowo myślałem o ford Maverick Potem dość długo o Subaru Forester, następnie mitsubishi Outlander. W sumie nadal brak zdecydowania ale jednak to Subaru najbardziej do mnie przemawia. Najchętniej benzyna, ale jak w czymś będzie sensowny diesel to też nie ma problemu. Auto potrzebne do codziennej jazdy do roboty. A że teraz mieszkam na wsi, gdzie przez ostatnie dwa lata kiepsko odśnieżali to 4x4. Niedawno latałem fronterą i taki mi odpowiadał lecz był wiekowy i trzeba było sprzedać. I tego już nie produkują od kilkunastu lat. Do tego czasem muszę do lasu podjechać obejrzeć towar. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 483 Zgłoś ten post Napisano 11 Wrzesień 2022 Outlander bardzo pakowny Rav4 bedzie miała pewnie oszczedniejszy silnik 2.0 No i 4x4 czy druga oś załacza się automatycznie? taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
pawel 73 185 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2022 22 godziny temu, Bishop napisał: Pewnie o Grand Vitarę chodzi Nic sprecyzowanego nie mam. Początkowo myślałem o ford Maverick Potem dość długo o Subaru Forester, następnie mitsubishi Outlander. W sumie nadal brak zdecydowania ale jednak to Subaru najbardziej do mnie przemawia. Najchętniej benzyna, ale jak w czymś będzie sensowny diesel to też nie ma problemu. Auto potrzebne do codziennej jazdy do roboty. A że teraz mieszkam na wsi, gdzie przez ostatnie dwa lata kiepsko odśnieżali to 4x4. Niedawno latałem fronterą i taki mi odpowiadał lecz był wiekowy i trzeba było sprzedać. I tego już nie produkują od kilkunastu lat. Do tego czasem muszę do lasu podjechać obejrzeć towar. Tłukę Mavericka od 2016 roku. Wiadomo, po zakupie więcej serwisu, ale potem tylko to co trzeba. Raz obudowa termostatu no i progi. Dwa litry manualna benzyna. Innego nie chcę póki co Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tomekm 1 153 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2022 mam Defa na sprzedaż, ale zdecydowanie poza budżetem niemniej - jakby ktoś coś 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bishop 1 002 Zgłoś ten post Napisano 12 Wrzesień 2022 Godzinę temu, tomekm napisał: mam Defa na sprzedaż, ale zdecydowanie poza budżetem niemniej - jakby ktoś coś A który rocznik i ile poza budżetem? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bishop 1 002 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2022 12 godzin temu, tomekm napisał: mam Defa na sprzedaż, ale zdecydowanie poza budżetem niemniej - jakby ktoś coś Sprawdziłem sobie. Faktycznie nie ten budżet. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 960 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2022 Za 30 to może bym i KIA ci opylił. Choć jestem bardzo sentymentalnie związany. no i czym bym na Bajaniu woził ludzi... 5 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 461 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2022 Godzinę temu, ZWIERZ napisał: KIA ci opylił Jak byś mógł, serca chyba nie masz i Bajania zrobiła i zlot na Mazurach i tysięce rzeczy o których nie wiemy. Nie wolno Ci tego zrobić, kijanka zasłużyła u Ciebie na dożywocie. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
BrunoJ 960 Zgłoś ten post Napisano 13 Wrzesień 2022 (edytowane) 22 godziny temu, tomekm napisał: mam Defa na sprzedaż, ale zdecydowanie poza budżetem niemniej - jakby ktoś coś hehe, mam i ja, chociaż raczej nie na sprzedaż. Ale raczej też stanowczo poza budżetem. A z tanich , prostych i niezbyt docenianych, to Dacia Duster. Naprawdę sprytne autko. Edytowane 13 Wrzesień 2022 przez BrunoJ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 592 Zgłoś ten post Napisano 13 Grudzień 2022 NISSAN PATHFINDER 14 500 zł Opublikowano 14 godz. temu w: Lublin, Woj. Lubelskie Bravo Parts · 45 min · Sprzedam Nissan Pathfinder 2.5 2008 4×4 5,7,0,8,9,5,3,8,3 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 592 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń Sprawa aktualna ?Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 461 Zgłoś ten post Napisano 13 Styczeń Zwierza Kia jeździ jak złoto, przynajmniej jeszcze w ubiegłym roku jeździła. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 960 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń Nie jeździ. Padł alternator. 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 461 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń 9 minut temu, ZWIERZ napisał: Nie jeździ. Padł alternator. Od Poloneza nie pasuje? Coś tam chyba pasowało, most? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 960 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń Już z Gdańska jedzie . Podobno na jutro ma być. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 512 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń 1 godzinę temu, ZWIERZ napisał: Już z Gdańska jedzie . Podobno na jutro ma być. Kawał drogi jak na jazdę z padniętym alternatorem... 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
BrunoJ 960 Zgłoś ten post Napisano 15 Styczeń Jeśli jazdę to pół biedy, gorzej jak pchają.... ;-) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 592 Zgłoś ten post Napisano 16 Styczeń 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach