dakarowy 24 988 Zgłoś ten post Napisano 20 Październik 2022 Wszystko jak w ogłoszeniu, szczerze polecam. https://m.olx.pl/790234600/?isPreviewActive=1 Sprzedaje bo.. kupiłem inny.. jeszcze lepszy Cena dla forumowicza będzie bardziej atrakcyjna Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 7 302 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2022 23 godziny temu, dakarowy napisał: Wszystko jak w ogłoszeniu, szczerze polecam. https://m.olx.pl/790234600/?isPreviewActive=1 Sprzedaje bo.. kupiłem inny.. jeszcze lepszy Cena dla forumowicza będzie bardziej atrakcyjna Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Łe ,chyba bity, bo sprzedajesz 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2022 No właśnie, gdzie jest haczyk? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 5 877 Zgłoś ten post Napisano 21 Październik 2022 4 minuty temu, KaeS napisał: No właśnie, gdzie jest haczyk? To rower, nie wędka na ryby. 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 24 988 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2022 Moja babcia zawsze powtarzała, że "lepsze bite jak zdechłe.." co prawda tyczyło się to dzieci, ale kto komu zabroni Nie ma haczyka, kupiłem tzw. fulla Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 625 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2022 Moja babcia zawsze powtarzała, że "lepsze bite jak zdechłe.." co prawda tyczyło się to dzieci, ale kto komu zabroni Nie ma haczyka, kupiłem tzw. fulla Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaHaibike? Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 24 988 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2022 Haibike? Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu TapatalkaNie.. Stilusa, bo talk ładny .. i niebieski.. i dzisiaj nawet umyty Do dzisiaj pękło już 400km, jestem mega zadowolony Właśnie zaorałem koszalińską górę Chełmską i jej zajebisty singletrack Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 625 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2022 Elegancko, tego Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 4 568 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2022 8 godzin temu, dakarowy napisał: Nie.. Stilusa, bo talk ładny .. i niebieski.. i dzisiaj nawet umyty Do dzisiaj pękło już 400km, jestem mega zadowolony Właśnie zaorałem koszalińską górę Chełmską i jej zajebisty singletrack Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Się lepiej naucz z myjni korzystać ... a nie w miejsce dywanika rower stawia i to na prąd. szkoda , że nie na węgiel ;)) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 290 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2022 19 godzin temu, dakarowy napisał: ... bo talk ładny .. i niebieski.... ... i kto Ci to później kupi ... ? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 24 988 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2022 ... i kto Ci to później kupi ... ? Może Ty Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaTymczasem temat ogłoszenia można zamknąć Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 290 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2022 12 minut temu, dakarowy napisał: Może Ty Ja? Niebieski? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 625 Zgłoś ten post Napisano 23 Październik 2022 Może Ty Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaTymczasem temat ogłoszenia można zamknąć Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaZamykać czy czekamy ? Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 24 988 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2022 Zamykać czy czekamy ? Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu TapatalkaTo nie Honda.. żeby czekać Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 363 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2022 14 godzin temu, Jarek napisał: Ja? Niebieski? Jarek w życiu nic by nie kupił takiego niebieskiego. Jeszcze majtkowego niebieskiego... W życiu! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 025 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2022 Przeczytałem "dzisiaj pękło już 400 km" i pomyślałem sobie, że ja aż tak na rowerze jeździć nie lubię, nawet jeżeli bierzemy pod uwagę rower elektryczny ale później się uspokoiłem 3 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 24 988 Zgłoś ten post Napisano 24 Październik 2022 Przeczytałem "dzisiaj pękło już 400 km" i pomyślałem sobie, że ja aż tak na rowerze jeździć nie lubię, nawet jeżeli bierzemy pod uwagę rower elektryczny ale później się uspokoiłem Dlatego mawiają, że czytanie ze zrozumieniem ma poważną przyszłość Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach