KaeS 10 465 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2022 Zasada Clarke’a mówi, że każda dostatecznie zaawansowana technologia niczym nie różni się od magii. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 582 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2022 Chłop tak nie ogarnia tematu, ze może mu się udać Bo: jeżeli się czegoś nie da zrobić, a się o tym nie wie to ...... Motywować to Ty nie bardzo Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 409 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2022 1 minutę temu, Pawel napisał: Motywować to Ty nie bardzo Bo dobre jest wrogiem lepszego ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 582 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2022 Są dwie szkoły Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 409 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2022 1 minutę temu, Pawel napisał: Są dwie szkoły Mieli ze mną problem w obu ... 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 7 026 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2022 Dopiero zobaczyłem kierunkowy temat. Ten "przerywacz" to w "liczniku" jest i nimo go co szukać gdzie indziej Amen 2 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 7 026 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2022 To jeszcze dodam, że piny w "zegarze" 1 i 8, kabelki niebiesko/czarny (prawy kierunek ) i niebiesko/czerwony (ten drugi kierunek ). Ale jakby ktoś coś ... to jeszcze proszę miernika użyć na wszelkie stłuczki bo mnie Alzheimer mógł namieszać ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 409 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2022 7 minut temu, Dziadek napisał: To jeszcze dodam, że piny w "zegarze" 1 i 8, kabelki niebiesko/czarny (prawy kierunek ) i niebiesko/czerwony (ten drugi kierunek ). Ale jakby ktoś coś ... to jeszcze proszę miernika użyć na wszelkie stłuczki bo mnie Alzheimer mógł namieszać ... Ten Alzheimer to wie. Oba to niemieckie wynalazki ... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 465 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2022 1 godzinę temu, Dziadek napisał: Dopiero zobaczyłem kierunkowy temat. Ten "przerywacz" to w "liczniku" jest i nimo go co szukać gdzie indziej Amen To my tu prawie anatomię xmoto przerobili, psy policyjne z dobrym niuchem chcieli zatrudniać by odnalazły przerywacz a Ty dopiero nam to mówisz, oj nie ładnie Krzysiu, nie ładnie. Godzinę temu, Dziadek napisał: To jeszcze dodam, że piny w "zegarze" 1 i 8, kabelki niebiesko/czarny (prawy kierunek ) i niebiesko/czerwony (ten drugi kierunek ). Ale jakby ktoś coś ... to jeszcze proszę miernika użyć na wszelkie stłuczki bo mnie Alzheimer mógł namieszać ... Hmmm, no ale jedno z Praw Murphy'ego mówi, że nie uda się nawet wtedy, gdy właściwie nie powinno się nie udać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 7 026 Zgłoś ten post Napisano 9 Grudzień 2022 50 minut temu, KaeS napisał: To my tu prawie anatomię xmoto przerobili, psy policyjne z dobrym niuchem chcieli zatrudniać by odnalazły przerywacz a Ty dopiero nam to mówisz, oj nie ładnie Krzysiu, nie ładnie. Hmmm, no ale jedno z Praw Murphy'ego mówi, że nie uda się nawet wtedy, gdy właściwie nie powinno się nie udać. Panie myślisz Pan, że ja próżnowałem. Wy tu gadali i gadali i gadali, a ja żem szukał 5 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 534 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2022 Co Ty tam rzeźbisz? Amor? Miłość do motocykla? taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 7 026 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2022 8 godzin temu, Marcin N napisał: Co Ty tam rzeźbisz? Amor? Miłość do motocykla? taptarapta Oponę zmieniam 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 409 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2022 5 minut temu, Dziadek napisał: Oponę zmieniam Pewnie według manuala, a jechałeś od pierwszej strony po kolei ... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 7 026 Zgłoś ten post Napisano 10 Grudzień 2022 40 minut temu, Jarek napisał: Pewnie według manuala, a jechałeś od pierwszej strony po kolei ... Tak I do tego manuala mam po włosku ... 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 805 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2022 A może by tak zestaw chorągiewek jak na lotnisku Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 582 Zgłoś ten post Napisano 14 Grudzień 2022 @Kubachmura jest finał? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 534 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2024 Mi wszytsko miga. Kierunki oryginalne, ale...Ugibał się prawy przedni... może ma ktoś na zbyciu. Biały kloszPilne.Pytam wśród swoich zanim uderzę na olx czy alledrogotaptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 805 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2024 Mi wszytsko miga. Kierunki oryginalne, ale...Ugibał się prawy przedni... może ma ktoś na zbyciu. Biały kloszPilne.Pytam wśród swoich zanim uderzę na olx czy alledrogotaptaraptaA którą masz wersję ? Mam obie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 534 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2024 (edytowane) Gładkie klosze, czyli ta z przodu taptarapta Edytowane 6 Maj 2024 przez Marcin N Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 805 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2024 No to jest Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach