Gabi 3 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2022 Witam się z Ostrowa Wielkopolskiego, Od jakiegoś miesiąca jestem posiadaczką czerwonego F650Gs z 2000 roku. Na forum zaglądam od jakiegoś czasu i postanowiłam w końcu się przywitać. Sporo informacji wyczytałam już z starych wątków i powoli zaczynam walkę z ABSem tylnim. Mam nadzieję, że czasu do wiosny mi wystarczy. Jeśli chodzi o mnie to jestem całkowitym nowicjuszem w świecie motocyklistów, od czerwca jeździłam Hondą CBR125, we wrześniu do prawka dołączyła kategoria A i zaczęły się poszukiwania maszyny dla mnie. Pozdrawiam 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 292 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2022 Witaj w naszym gronie.ride eat sleep repeat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JMG 138 Zgłoś ten post Napisano 13 Grudzień 2022 WitajWysłane z mojego LM-Q610.FG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 13 Grudzień 2022 Bardzo nam miło Cześć ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 13 Grudzień 2022 Czesc!Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 302 Zgłoś ten post Napisano 13 Grudzień 2022 Witaj! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 7 328 Zgłoś ten post Napisano 13 Grudzień 2022 Powitać z Wrocka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 705 Zgłoś ten post Napisano 13 Grudzień 2022 Witaj!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 5 901 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2022 Cześć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
motobandzior 17 Zgłoś ten post Napisano 27 Grudzień 2022 Cześć ! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 6 978 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2022 Witaj.Czerwone są najszybsze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 2 856 Zgłoś ten post Napisano 3 Styczeń Witaj !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 670 Zgłoś ten post Napisano 7 Styczeń Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 369 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty Heyka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach