doc 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2022 Cześć wszystkim, jestem z Radomia. Stałem się posiadaczem F650GS z 2005. Oczywiście fajnie wszystko się zaczęło - od serwisu i dokupienia paru kufrów, zapomniałem jak się na kostce jeździ i po paru chwilach zgruzowałem prawie sprzęt Jestem w trakcie odbudowy na szczęście nie pozbyłem się kibla, to mnie uwiązało w tym sezonie. Także szerokości w ten zimowy, oczywiście szerokości garażu do prostych serwisówek dla wszystkich życzę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2022 cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 625 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2022 Cześć Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 705 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2022 Cześć, a mówią że pewnych rzeczy się nie zapomina... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 7 302 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2022 Powitać z Wrocka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 659 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2022 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 5 877 Zgłoś ten post Napisano 22 Grudzień 2022 Witam. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 6 978 Zgłoś ten post Napisano 28 Grudzień 2022 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 2 856 Zgłoś ten post Napisano 3 Styczeń Witaj !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Gabi 3 Zgłoś ten post Napisano 12 Styczeń Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 350 Zgłoś ten post Napisano 3 Luty Czołem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach