dakarowy 25 086 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty Ciepierdole ładnie Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 5 901 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty 50 minut temu, coolluk napisał: Przyszła wypłata to i tarcza dotarła . Czekam jeszcze na zestaw naprawczy zacisku i klocki Tarcza przygotowana pod ABS 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty Taaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec No dzisiaj jest co świętować - zacisk zregenerowany, nowe klocki , tarcza - przód złożony na gotowo - wszystko pięknie pasuje Udało się jeszcze zdemontować centralna stopkę - jakaś samoróbke i przedłużyć kosę Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 086 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec I te "skarpety" będzie dobrze tarło w kurzu i błocie Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec (edytowane) Godzinę temu, dakarowy napisał: I te "skarpety" będzie dobrze tarło w kurzu i błocie Jak śmiesz podważać metody Błotnego Eksperta! Edytowane 2 Marzec przez KaeS Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 1 993 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 54 minuty temu, dakarowy napisał: I te "skarpety" będzie dobrze tarło w kurzu i błocie Przecież to w życiu kurzu i błota nie zobaczy 3 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 1 godzinę temu, dakarowy napisał: I te "skarpety" będzie dobrze tarło w kurzu i błocie Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Tak głęboko nie będę wjeżdżał 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 670 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 22 godziny temu, coolluk napisał: No dzisiaj jest co świętować - zacisk zregenerowany, nowe klocki , tarcza - przód złożony na gotowo - wszystko pięknie pasuje Udało się jeszcze zdemontować centralna stopkę - jakaś samoróbke i przedłużyć kosę Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk No jak na gotowo? A błotnik nad kołem i chlapacz? Po błocie chcesz jeździć, chlapacz musi być! 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec O kolanku nie wspomnę Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 11 godzin temu, Pawel napisał: O kolanku nie wspomnę Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka ogarnę specjalnie dla ciebie :* 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 025 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec Dnia 2.03.2023 o 06:42, dakarowy napisał: I te "skarpety" będzie dobrze tarło w kurzu i błocie Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Franek też miał kiedyś takie skarpety to później wymieniłem mu zawieszenie z przodu 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec Kolanko byś wyśtafirował 🤌Wysłane przy użyciu TapatalkaNo to specjalnie dla Ciebie Bawie się w modelarza Ładna biodegradowalna owiewka Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec Franek też miał kiedyś takie skarpety to później wymieniłem mu zawieszenie z przodu U bogatych inne życie Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 086 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec U bogatych inne życie Wysłane z pełną mocą za pomocą TapatalkA mądrość przychodzi z doświadczeniem .. i wiekiem narazie dajemy Ci wolna rękę, ale.. dojdziesz i do tego Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 4 Marzec 12 godzin na 2 owiewki ale rzeźba … masakra Chociaż wstępnie podkładem się udało ogarnąć Ręce mi odpadają - nie nadaje się Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 9 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Było pare pomysłów jaki to ma być kolor …Ale z uwagi ze wojna zmieniła ten świat będzie military version No i popołudnie przy kominku z nożyczkami Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 8 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 086 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Było pare pomysłów jaki to ma być kolor …Ale z uwagi ze wojna zmieniła ten świat będzie military version No i popołudnie przy kominku z nożyczkami Wysłane z pełną mocą za pomocą TapatalkTo je blacha, plastik czy amelinium? Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec To je blacha, plastik czy amelinium? Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaWidziałeś czołg z plastiku lub aluminium Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 670 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 32 minuty temu, coolluk napisał: Widziałeś czołg z plastiku lub aluminium Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk Właśnie takie tylko widział 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 086 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Widziałeś czołg z plastiku lub aluminium Wysłane z pełną mocą za pomocą TapatalkNie widziałem wogóle czołgu, więc o czym Ty mi tu? ..ja nie mięso armatnie, mimo kat. A Skoro blacha, to blachary będą się łapać jak komary na lampę czołową P.s. .. inni odchudzają Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 22 minuty temu, dakarowy napisał: Nie widziałem wogóle czołgu, więc o czym Ty mi tu? ..ja nie mięso armatnie, mimo kat. A Co nie znaczy, że jeszcze go nie zobaczysz. Nawet 200 tysięcy osób zamierza w 2023 roku wezwać na miesięczne ćwiczenia polskie wojsko. Wśród tych, którzy dostaną wezwania do obowiązkowego stawiennictwa będą też ci, którzy nigdy nie byli w wojsku, bo zostali z automatu przeniesieni do rezerwy. Wezwań mogą spodziewać się mężczyźni w wieku do 55 lat. Tak więc nie byłeś w wojsku, a masz kategorię A? Szykuj się na miesięczne ćwiczenia wojskowe! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Nie widziałem wogóle czołgu, więc o czym Ty mi tu? ..ja nie mięso armatnie, mimo kat. A Skoro blacha, to blachary będą się łapać jak komary na lampę czołową P.s. .. inni odchudzają Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Kierownik sie odchudzi to i na lepsze wyjdzie Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 292 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Wątroba może tego nie wytrzymać ride eat sleep repeat 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 025 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec No i popołudnie przy kominku z nożyczkami Tak mi się jakoś skojarzyło....Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka 5 1 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach