Seb 3 703 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec Zawsze podziwiam ludzi, którzy mają taki pomysł, zaczynają i realizują. Ja jestem wystarczająco stary, żeby wiedzieć tyle, że nie powinienem takiego czegoś nawet zaczynać Dajesz! Dobrze idzie! 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec Przymierzyłem niezbędnik jakby ktoś miał wątpliwości na drodze Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 24 987 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec Przymierzyłem niezbędnik jakby ktoś miał wątpliwości na drodze Wysłane z pełną mocą za pomocą TapatalkZastanów się co robisz.. taki zamaskowany i uzbrojony.. wcielą Ci go do armii.. zobaczysz.. Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 11 Marzec Stelaż wrócił z malowania to założyłem Powoli zaczyna to wyglądać Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 10 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 362 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec (edytowane) Albo będzie perełka, albo... Jak już wspominałem chyba, zazdrość mnie zżera... Edytowane 12 Marzec przez xel 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 057 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec Jak to jest Yoshimura bez db-killera to ja jadącym za tobą nie zazdroszczę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 131 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 9 godzin temu, mario2007 napisał: Jak to jest Yoshimura bez db-killera to ja jadącym za tobą nie zazdroszczę Chyba nie widziałeś jakie marchewy sadzi!!! Na wolnych obrotach strzela jak Panzerhaubitze 2000. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 24 minuty temu, dziunek69 napisał: Chyba nie widziałeś jakie marchewy sadzi!!! Na wolnych obrotach strzela jak Panzerhaubitze 2000. I to z DB killer 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 057 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec Kolega mój serdeczny miał w Celice - jechaliśmy razem na zlot do Koszalina w kilka aut ja zamykałem kolumnę . Niestety po godzinie musiałem zmienić "pozycję" bo mi się zbierało na wymioty . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 623 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec Cza było w radio zainwestować Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 057 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec (edytowane) Pawełku to infradźwięki tak działają na mój żołądek - podobnie miałem z Tigerem na Scorpionie , Rutkos świadkiem Edytowane 13 Marzec przez mario2007 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 131 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec Uuuu Scorpion się drze jak nie wiem co, w GS bez DbKillera się nie da... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec Przyszedł czas na najważniejszy element - wieża + lampa + szyba . Wybór padł na szybę KTM 1190 + lampa z husqvarna 701 - złożyłem prowizorycznie i wydaje mi się trochę za wysoko … Będą jeszcze poprawki - lampa cudo Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 24 987 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec Przyszedł czas na najważniejszy element - wieża + lampa + szyba . Wybór padł na szybę KTM 1190 + lampa z husqvarna 701 - złożyłem prowizorycznie i wydaje mi się trochę za wysoko … Będą jeszcze poprawki - lampa cudo Wysłane z pełną mocą za pomocą TapatalkCo to za lampa? Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec Co to za lampa? Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaKup sobie warto pod huske od chińczyka cena śmieszna w porównaniu do jakości - jakieś 280 zł Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 24 987 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec Kup sobie warto pod huske od chińczyka cena śmieszna w porównaniu do jakości - jakieś 280 zł Wysłane z pełną mocą za pomocą TapatalkOk, ale nadal nie wiem co to za lampa.. jak to mowili chłopaki w .."Chłopaki nie płaczą" .. "Dzięki.. koleś!" Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec Ok, ale nadal nie wiem co to za lampa.. jak to mowili chłopaki w .."Chłopaki nie płaczą" .. "Dzięki.. koleś!" Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaCo za młodzież wszystko na gotowo https://pl.aliexpress.com/item/1005005096497034.htmlWysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gal 31 Zgłoś ten post Napisano 14 Marzec https://pl.aliexpress.com/item/1005004730569404.html?spm=a2g0o.ppclist.product.6.6604gTqWgTqW8h&pdp_npi=2%40dis!PLN!394%2C02 zł!242%2C08 zł!!!!!%400b0a23a716788310168125680e4bff!12000030264084380!btf&_t=pvid%3Abab0594f-e063-40b7-8b26-7234a3494b2b&afTraceInfo=1005004730569404__pc__pcBridgePPC__xxxxxx__1678831017&gatewayAdapt=glo2pol 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 24 987 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec Co za młodzież wszystko na gotowo https://pl.aliexpress.com/item/1005005096497034.htmlWysłane z pełną mocą za pomocą TapatalkJak to świeci, w porównaniu do.. nie wiem czego, w końcu miałeś zwykła żarówkę? Może w porównaniu do lampy która masz w Husce, bo coś kojarzę ze coś tam lepiej świeciło u Ciebie Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 55 minut temu, dakarowy napisał: Jak to świeci, w porównaniu do.. nie wiem czego, w końcu miałeś zwykła żarówkę? Może w porównaniu do lampy która masz w Husce, bo coś kojarzę ze coś tam lepiej świeciło u Ciebie Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka W porównaniu do żarówki - to jak porównać do tealight'a ... Świeci jak na ledową lampę przystało - konkretnie - mogę porównać z huską jak postawie obok siebie i sprawdzę - wrzucę taką fotę 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 24 987 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec W porównaniu do żarówki - to jak porównać do tealight'a ... Świeci jak na ledową lampę przystało - konkretnie - mogę porównać z huską jak postawie obok siebie i sprawdzę - wrzucę taką fotę Kupiłem, jak będzie do dupy, to... to będziesz miał dwie Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec Jest lepiej zszedłem 6 cm niżej Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 5 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 16 Marzec Trochę się pogoda poprawiła to można zbiornik prysnąć podkładem Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec No i pomalowane i nawet założone na gotowo I na moto Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 6 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 24 987 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec Ale ma szramy Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach