ZWIERZ 8 670 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec Skrzela, jak rekin. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 26 Marzec Cos tam szlifuje - pauza techniczna … Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień Jakiś podkład zarzucony może w tym tygodniu zacznę składać w końcu cały przód Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 1 993 Zgłoś ten post Napisano 3 Kwiecień Musisz się spieszyć bo idą święta i stół będzie potrzebny 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień Kanapa ogarnięta - domowym sposobem i juz wiem czemu to tyle kosztuje u tapicera … I przymierzana na moto Widać światełko w tunelu Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 5 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 670 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 7 minut temu, coolluk napisał: Kanapa ogarnięta - domowym sposobem i juz wiem czemu to tyle kosztuje u tapicera … I przymierzana na moto Widać światełko w tunelu Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk Nie idź w stronę światła!!!!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 364 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień O panie Bożu, mam nadzieję, że to spóźniony żart primaaprilisowy? Ale no, de gustibus... etc. Byle się Tobie podobała. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień O panie Bożu, mam nadzieję, że to spóźniony żart primaaprilisowy? Ale no, de gustibus... etc. Byle się Tobie podobała.Przecież nie dla ciebie robię Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 364 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień Plus tej sytuacji jest taki, że jak go będziesz upalać na pustyni jakiejś, to żodyn strażnik pustyni go nie zobaczy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 4 Kwiecień 3 godziny temu, coolluk napisał: Wypisz wymaluj Tofik. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień @KaeS - ty to niezły jesteś troll 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 13 Kwiecień Przychodzi taki czas , że się człowiek przerobił ale to już minęło i skończyłem maskownice do wieży - ostatni szlif - malowanie i będzie składane - Trzeba to kończyć i jechać gdzieś dalej na testy ! 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień No i zawziąłem sie i zmęczyłem na szybko elektrykę co by w weekend już pojeździć Co tu mogło pójść nie tak I wyjechałem Sorry za zdjęcie szerokokątne ale telefon się zdupil już prawie całkiem - wyszło rozciągnięte Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 9 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 423 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień Kawał, dobrze wykonanej roboty dasz się karnąć?? Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień Kawał, dobrze wykonanej roboty dasz się karnąć?? Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu TapatalkaA jak Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 423 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień A jak Wysłane z pełną mocą za pomocą TapatalkTo weź się już pochwal, że jeździ, że byłeś w świętokrzyskim i że spala 8/100. Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 138 Zgłoś ten post Napisano 24 Kwiecień Musiała by to być honda. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 138 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień @coolluk a zważyłeś tego itka po wszystkim? Ile po całej operacji stracił/zyskał na wadze? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 36 minut temu, Omis Hodża napisał: @coolluk a zważyłeś tego itka po wszystkim? Ile po całej operacji stracił/zyskał na wadze? Pojadę umyć to zważę 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień Tak krótko podsumowująć 1. Stopka do skrócenia - za dużo przedłużyłem 2. Bak do poprawki malowania ... coś się łuszczy w jednym miejscu shit ! 3. Wyciek spod pokrywy zaworów nadal występuje ... trzeba bedzie zmienic klej ... 4. super elektroniczny ślimak przestał działac po 200 km... ale może przez to że koło zanurkowało w kałuży powyżej osi ... Będą korekty ! 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 423 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień Zmieniasz ten licznik, czy naprawiasz?Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień Zmieniasz ten licznik, czy naprawiasz?Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu TapatalkaNie nerwowo trzeba poznać przyczynę Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 423 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień A jakie tam nerwy? Bałem się, że Cię Marek zbałamucił. Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 26 Kwiecień 4 godziny temu, abwehry napisał: A jakie tam nerwy? Bałem się, że Cię Marek zbałamucił. Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka Marek to niech sobie najpierw kupi motocykl 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach